Karısının 'kardeşim' diyerek, eve alıp birlikte yattığı adamlar sevgilileri çıktı

Fulya Öztürk'ün 'Fulya ile Umudum Olsun' programına çıkan Mustafa Önal, 1.5 yıldır haber alamadığı eşini bulmak için yardım istedi. Mide bulandırıcı iddialarda bulunan Mustafa Önal, karısının 3 ay boyunca 'kardeşlerim' diyerek eve aldığı adamlarla birlikte olduğunu söyledi.

FOX TV'de Fulya Öztürk tarafından hazırlanıp sunulan 'Fulya İle Umudun Olsun' programının dün yayınlanan bölümünde akılalmaz bir konu gündeme geldi. Canlı yayına çıkan Mustafa Önal adlı kişi, 18 Haziran 2020'de evi terk eden eşi Yasemin Önal'ın kendisini defalarca kez kandırıp aldattığını iddia etti.


"BANA KARDEŞİM DEDİĞİ ADAMLA YATTI"

Eşinin ortadan kaybolmadan önce, 3.5 ay boyunca "Üvey kardeşim ve amcam" dediği kişileri eve aldığını anlatan Mustafa Önal, "'Kardeşimi çok özledim onunla yatmak istiyorum' deyip onun yanında yattı. Kardeşi, polise verdiği ifadesinde Yasemin'in Trabzon'da imam nikahlı olarak biriyle yaşadığını söylemiş. 7 sene ekmeğimi yedi, ona da ihanet etti. Bir an evvel yüzleşmek ve temize çıkmayı istiyorum" dedi.

Yasemin Önal'ın fotoğrafını daha önceki programda da ekrana verdiklerini ancak herhangi bir ihbar gelmediğini söyleyen Fulya Öztürk, "Başına bir şey gelmesinden korkuyorum" dedi.

Karısının 'kardeşim' diyerek, eve alıp birlikte yattığı adamlar sevgilileri çıktı ile ilgili etiketler Fox TV Mustafa Önal Yasemin Önal fulya öztürk Fulya ile Umudun Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.