Karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı

Alanya'da markette çalışan eşiyle tartışan kişi, eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü. Ardından av tüfeğiyle kendine ateş ederek intihara kalkışan kocanın yaralı olarak yerde emeklediği anlar çevredekiler tarafından görüntülendi.

Antalya'nın ilçesi Alanya'ya bağlı Oba Mahallesi Fabrika Caddesi üzerinde akşam saatlerinde bir markette dehşet anları yaşandı.

43 yaşındaki Yahya Y., eşi Gönül Y.’nin çalıştığı markete gitti. Burada eşiyle tartışmaya başlayan öfkeli koca eşini defalarca bıçakladı. Daha sonra da yanında getirdiği pompalı tüfekle kendine ateş etti.

Karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı

Yahya Y.'nin kanlar içerisinde marketin dışarısına kadar emekleyerek yürüdüğü anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı Yahya Y.’yi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Şahıs, buradaki ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya'ya sevk edildi.

Karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı - Resim : 2

Bıçaklanarak öldürülen Gönül Y.’nin cansız bedeni ise savcı incelemesinin ardından Alanya Belediyesi morguna kaldırıldı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Karısını bıçakla öldürüp av tüfeğiyle intihara kalkıştı ile ilgili etiketler Antalya Kadın Cinayeti intihar girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.