Karınca Adam filminin konusu nedir? Karınca Adam oyuncuları kimlerdir?

20 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karınca Adam filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon, bilimkurgu türündeki film Karınca Adam hangi kanalda, Karınca Adam oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

20 Şubat Cumartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Karınca Adam adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Karınca Adam 2015 yılında vizyona girmiştir. Karınca Adam adlı aksiyon, bilimkurgu filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Karınca Adam filminin konusu nedir, Karınca Adam oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Karınca Adam filminin konusu ne?

Marvel dünyasının sevilen süper kahramanlarından biri olan Ant-Man'in filmi sonunda geldi. Mesleğine aşık olan ve bu konuda Reed Richards'ı bile aman aman aratmayan biyokimya uzmanı olan Dr. Hank Pym; altatomik partiiküller üzerinden ilginç bir formül geliştirmiştir. Fakat Pym'ın geliştiğirdiği ve insanlığın geleceğini tayin edeceğine inandığı bu formül daha önceki testlerin hiçbirinde henüz başarılı olamamıştır.

Karınca Adam filminin konusu nedir? Karınca Adam oyuncuları kimlerdir?

Ayrıca henüz başarılı olabilmiş bir insanlı deneyden de söz edebilmek mümkün olmayacaktır. Pym, cisimlerin boyutlarını değiştirebilen bu formülün denemelerini yapmaya başlar ancak işler pek de umduğu gibi gitmeyecek.  Uygulama sırasında yaşadığı bir kaza sonucu, yeni bir yetenek kazanmıştır. Artık çevresindeki bütün böceklerle iletişim kurabilmekte hatta onları kontrol edebilecektir.

Karınca Adam filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Peyton Reed

Oyuncular: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 17 Temmuz 2015 / 1s 57dk

Karınca Adam filminin konusu nedir? Karınca Adam oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Karınca Adam filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir ne zaman çekildi Ant man
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.