Karın ağırlığına dayanamayan tente çocuğun üzerine düştü

Adıyaman'da bir iş yerinin önünde bulunan tente, üstünde biriken karın ağırlığını taşıyamadı ve o sırada oradan geçen 12 yaşındaki Muhammed Taha Yücel adlı çocuğun kafasına düştü. Küçük çocuk olayda yaralanırken, o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Adıyaman'da bulunan Musalla Mahallesi’nde bir iş yerinin, üzeri karla dolu tentesi yoldan geçen Muhammed Taha Yücel'in üzerine devrildi.

Büyük gürültüyle devrilen tentenin altında kalan 12 yaşındaki Yücel'i görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından tentenin altından çıkartılan Yücel, sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Karın ağırlığına dayanamayan tente çocuğun üzerine düştü

Acil Serviste tedaviye alınan Yücel'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Karın ağırlığına dayanamayan tentenin Yücel'in üzerine devrilme anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İHA

Karın ağırlığına dayanamayan tente çocuğun üzerine düştü ile ilgili etiketler Adıyaman kar yüklü tente Muhammed Taha Yücel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.