"Karım Kim Kardashian'ı bu adamla yakaladım" Kanye West'ten ortalığı karıştıran "Aldatma" iddiası!

Özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmeyen dünyaca ünlü çift Kim Kardashian ve Kanye West'in tartışmalı boşanma süreci tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde velayet ve mülkiyet sorunlarını da çözen Kim ve West resmen boşandı. Ayrılığın ardından West, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda eski eşi Kardashian'ı NBA oyuncusu Chris Paul ile yakaladığını iddia etti.

Kanye West ve Kim Kardashian çifti ayrılık sonrası boşanmaya karar vermişlerdi. Mahkeme belgelerine göre, Kim Kardashian ve Kanye West tartışmalı boşanma süreçlerini geçtiğimiz günlerde velayet ve mülkiyet sorunlarını da çözerek tamamladılar.

Ayrılık sonrası eski eşi Kim Kardashian ve ailesi hakkında yaptığı bazı açıklamalarla magazinde gündeminden düşmeyen West, dava sonrası ilgi çekici açıklamalarına devam etti.

SKANDAL İDDİA: BU ADAMI KIM İLE YAKALADIM

West, eski eşi Kim Kardashian'ı Perşembe gecesi Twitter hesabından attığı tweetlerde NBA oyuncusu Chris Paul ile yakaladığını iddia etti. West'in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Twitter hesabı askıya alınan West, sosyal medyadan ayrılmadan önce Chris Paul'un fotoğrafını da ekledi ve "son sırrı açığa çıkarmak" istediğini belirterek şu paylaşımı yaptı:

"Ben buradan ayrılmadan önce, bu adamı Kim'le yakaladım, iyi geceler."

"Karım Kim Kardashian'ı bu adamla yakaladım" Kanye West'ten ortalığı karıştıran "Aldatma" iddiası!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla çoğu insanın kafasını karıştıran West, sessizliğini korudu. Chris Paul ve Kim Kardashian taraflarından da henüz bir açıklama gelmedi.

ELON MUSK KANYE WEST'İN TWITTER HESABINI ASKIYA ALDI

Twitter’ın eski yönetiminde kuralları ihlal ettiği için hesabı kapanan ve Elon Musk’ın platformu satın alması sonrası afla dönen West, yine kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle Twitter’dan çıkarıldı. Adolf Hitler’in simgesi gamalı haç ile Yahudilerin simgesi Davud’un yıldızının birleştirildiği bir görsel paylaşan West, paylaşımın üstüne ‘YE24 herkesi seviyor’ yazdı.

Bir kullanıcı, Twitter’da ifade özgürlüğünü savunduğunu söyleyen ve eskiden askıya alınan hesaplara af getiren Elon Musk’tan ‘Kanye’yi düzeltmesini’ istedi. Musk, bunun üzerine West’in platformun ‘şiddeti kışkırtmaya karşı çıkan kuralını ihlâl ettiğini’ söyleyerek hesabının askıya alınacağını bildirdi.

 

 

"Karım Kim Kardashian'ı bu adamla yakaladım" Kanye West'ten ortalığı karıştıran "Aldatma" iddiası! ile ilgili etiketler Kanye West Kim Kardashian
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.