"Karım geceleri kıllarımı yiyor, ne yapmalıyım?" Esra Ezmeci'ye şoke eden soru!

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlıyor. Kendisine gelen sorular ve verdiği yanıtlarla gündemden düşmeyen Ezmeci'nin bir takipçisi şimdi de, "Eşim geceleri kıllarımı yemeye başladı, ne yapmalıyım?" şeklindeki sorusuyla şoke etti.

Hafta içi her gün FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programından ayrılmasıyla gündeme gelen psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, akıllara durgunluk veren itirafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

"Karım geceleri kıllarımı yiyor, ne yapmalıyım?" Esra Ezmeci'ye şoke eden soru!

"KARIM GECELERİ KILLARIMI YİYOR"

En son dün akşam yaptığı soru-cevapta, "Karım sakallarımı koparıp geceleri yiyor. Vücudumdaki kıllara başladı. Her gün kıllar azalıyor." sorusuna verdiği cevapla dikkatleri üzerine çekti.

"Bu dürtüsel bir bozukluk olabilir. Pskilolojik destek alması iyi olur." yanıtı veren Ezmeci, yine sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Karım geceleri kıllarımı yiyor, ne yapmalıyım?" Esra Ezmeci'ye şoke eden soru! - Resim : 2

"Karım geceleri kıllarımı yiyor, ne yapmalıyım?" Esra Ezmeci'ye şoke eden soru! ile ilgili etiketler Esra Ezmeci Psikolog
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.