Karim Benzema'ya seks kasedi şantajı davasında 10 ay hapis istemi...

Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşı Mathie Valbuena'ya seks kasedi şantajı suçlamasıyla yargılanan Karim Benzema hakkında 10 ay tecilli hapis cezası istemi... Real Madrid'in 33 yaşındaki gol makinesinin yıllardır başını ağrıtan davada yeni gelişmeler yaşanıyor.

Real Madrid'in gol makinesi Karim Benzema'nın şantaj suçlamasıyla yargılandığı davada Fransız yıldız için 10 ay tecilli hapis ve 75 bin euro para cezası talep edildi. 33 yaşındaki santrfor, Versailles Ceza Mahkemesi'nd eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı suçlamasıyla yargılanıyordu.

Aynı davada yargılanan 4 kişiden olayın kilit ismi olarak kabul edilen Mustafa Zouaoui için 4 yıl hapis ve 15 bin euro para cezası, Valbuena'nın telefonunda videoyu alan Axel Angot için 18 ay hapis ve 15 bin euro para cezası, şantajda aracı olan Younes Houass ve Karim Zenati için 18'er ay hapis ve 5'er bin avro para cezası talep edildi.

VALBUENA'NIN SEKS KASEDİNİ ÇEKMİŞLER

Cezayir asıllı Fransız yıldız Benzema hakkında devam eden şantaj soruşturması, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" kapsamında yürütülüyor. Davada, özel hayatına ilişkin gizli olarak çekilmiş bir videonun Valbuena'ya gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin euro istendiği öne sürülüyor.

Karim Benzema'ya seks kasedi şantajı davasında 10 ay hapis istemi...

Söz konusu suçlamalarla ilgili Karim Benzema ve diğer sanıklar aleyhine 5 Kasım 2015'te dava açılmış, Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps da bu nedenle Benzema'ya milli takım kapısını kapatmıştı. Deschamps, Cezayir asıllı Müslüman futbolcuyu kadroya dahil etmemesinden dolayı, ırkçılık yaptığı eleştirilerine de maruz kalmıştı.

Benzema, 5,5 yılın ardından mayıs ayında yeniden Fransa Milli Takımı'na çağrılmıştı. Yıldız isim bu sezona müthiş bir başlangıç yapmış ve Real Madrid formasıyla 11 maçta 11 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.

Karim Benzema'ya seks kasedi şantajı davasında 10 ay hapis istemi... ile ilgili etiketler Real Madrid Fransa Karim Benzema mathie valbuena
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.