Karim Benzema'ya milli takım yolu kapandı!

Fransa Milli Takım yolu kapanınca Cezayir'de oynamak istediğini açıklayan Karim Benzema için flaş bir açıklama geldi.

Cezayir Milli Takımı'nın teknik direktörü Djamel Belmadi, Karim Benzema'nın açıklamalarından sonra "Islam Slimani, Bounedjah, Delort, Soudani gibi golcülerimiz var. Sahip olduğum oyunculardan çok memnunum" dedi.

Karim Benzema, Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet'e "Noel, teknik direktörüne sözünü geçiremediğini biliyorum. Milli takım kariyerimin bittiğine sadece ben karar veririm. Benim bittiğimi düşünüyorsan, bırak oynayabileceğim bir ülkede milli takım kariyerimi sürdüreyim ve neler olacağını görelim" ifadeleriyle meydan okumuştu.

Karim Benzema'ya milli takım yolu kapandı!

FIFA DAHA ÖNCE İZİN VERDİ

Karim Benzema'nın bu sözleri, Cezayir için oynamak istediği ancak bunun Fransa tarafından reddedildiği gerçeğini de ortaya çıkardı.

FIFA, daha önce Asmir Begovic, Neven Subotic, Thiago Motta, Nacer Chadli, Diego Costa ve Alfredo Di Stefano'nun iki ülke için oynamasına izin vermişti.

Karim Benzema'ya milli takım yolu kapandı! ile ilgili etiketler Fransa FIFA Cezayir Djamel Belmadi Karim Benzema islam slimani
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.