Karim Benzema Müslüman mı? Ballon d'Or ödülü Kazanan Benzema Müslüman mı?

Benzema müslüman mı merak ediliyor. Ballon d'Or ödülü kazanan Real Madrid'in forveti Karim Benzema müslüman mı, hangi dine mensup?

Karim Benzema müslüman mı sorusu gündemde. Ballon d'Or ödülü kazanan Real Madrid'in efsane forveti Karim Benzema müslüman mı, hangi dine mensup?

BENZEMA MÜSLÜMAN MI?

Avrupa futbolunun en prestijli ödülü olan Ballon d'Or ödülü 2022 yılında Real Madrid'in dünyaca ünlü forveti Karim Benzema'nın oldu. Avrupa'da müslüman futbolcularının sayısının artmasıyla birlikte başarılar da ardı ardına gelmeye devam ediyor. 

Cezayir asıllı Fransız Zinedine Zidane, Frederic Kanoute, Nicolas Anelka gibi yıldız isimlerle başlayan ve bugün Samir Nasri, Demba Ba, Eden Hazard gibi genç oyuncularla sayısını her geçen gün daha da artıran Avrupa'daki Müslüman oyuncular, İspanya, İngiltere, Fransa, İtalya gibi futbolun önde gelen ülkelerinde ter döküyor.

öğrenci طالب on Twitter: "İsteyince oluyor. Karim Benzema bütün gün oruç  tuttu. Maçtan 13 dakika önce #Ramadan orucunu açtı. Ardından Chelsea'ye  karşı 3 gol kaydetti. https://t.co/GuSMUZSY8e" / Twitter

KARİM BENZAMA KİMDİR?

Benzama müslümandır. Fransız sömürgesi olan Cezayir asıllıdır. İlk kez 2007 yılında forma giymeye başladığı Fransa A Millî Takımı ile 2008 ile 2012'de Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2014 FIFA Dünya Kupası kadrolarında yer almıştır. 2007-2015 yılları arasında, Fransa millî takım formasıyla 77 maçta 25 gol atmıştır. Tüm kategorilerde ise toplamda 112 kez Fransa millî takım forması giyip bu maçlarda 45 gol atmayı başarmıştır.

 

Karim Benzema Müslüman mı? Ballon d'Or ödülü Kazanan Benzema Müslüman mı? ile ilgili etiketler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.