Karim Benzema, Cezayir için oynamak istiyor!

Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema, kendisine Fransa Milli Takımı yolu kapanınca Cezayir için oynamak istediğini açıkladı.

Karim Benzema, Fransa Milli Takımı'na bir daha asla alınmayacağının açıklanması sonrası Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet'e adeta meydan okudu.

Noel Le Graet, "Benzema çok iyi bir oyuncu, bu sezon pozisyonundaki en iyi oyunculardan biri olduğunu da kanıtladı ama bir daha Fransa forması giyemeyecek. Onun, Fransa macerası bitti." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Karim Benzema, bir açıklama yayınladı.

Benzema, "Noel, teknik direktörüne sözünü geçiremediğini biliyorum. Milli takım kariyerimin bittiğine sadece ben karar veririm. Benim bittiğimi düşünüyorsan, bırak oynayabileceğim bir ülkede milli takım kariyerimi sürdüreyim ve neler olacağını görelim." dedi.

Karim Benzema, Cezayir için oynamak istiyor!

BENZEMA, CEZAYİR İÇİN OYNAMAK İSTİYOR

Karim Benzema'nın bu sözleri, Cezayir için oynamak istediği ancak bunun Fransa tarafından reddedildiği gerçeğini de ortaya çıkardı.

FIFA, daha önce Asmir Begovic, Neven Subotic, Thiago Motta, Nacer Chadli, Diego Costa ve Alfredo Di Stefano'nun iki ülke için oynamasına izin vermişti.

Karim Benzema, Cezayir için oynamak istiyor! ile ilgili etiketler Fransa FIFA Cezayir Karim Benzema Noel Le Graet
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.