Karı-koca kavgası kanlı bitti! Eşini pompalı tüfekle vurdu

Aydın'ın Söke ilçesinde bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, Çalışlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen E. S. ile N.S. çifti henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

EŞİNİ POMPALI TÜFEKLE VURUP ÖLDÜRDÜ

Kısa sürede büyüyen tartışmada N.S. pompalı tüfekle eşi E.S.'ye ateş ederek yaraladı. E.S. kanlar içerisinde yere yığılırken, N.S. ise olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan kadın, hayatını kaybetti. Vefat haberini alan yakınları, hastanede gözyaşı döktü.

CANİ KOCA TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri tarafından bölgede yapılan aramada N.S. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karı-koca kavgası kanlı bitti! Eşini pompalı tüfekle vurdu ile ilgili etiketler Aydın kadına şiddet pompalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.