Karı-koca 20 gün arayla koronaya yenildi

Koronavirüs can almayı sürdürüyor. Bir üzücü haber de Düzce'den geldi. Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde 85 yaşındaki Muhammet ve Naciye Akdoğan çifti koronavirüs nedeni ile 20 gün ara ile hayatını kaybetti. Yaşlı çiften geriye son çekilen fotoğrafları kaldı.

Kaynaşlı'da ahi esnaf olarak bilinen 85 yaşındaki Muhammet Akdoğan, kasım ayında korona virüse yakalandı. İlk olarak evinde tedaviye başlanan Akdoğan ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı.

Hastanede doktorların yapılan tüm müdahalelere rağmen 85 yaşındaki Muhammet Akdoğan Korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Akdoğan’ın eşi 84 yaşındaki Naciye Akdoğan’da koronavirüs nedeni ile hastanede tedavi altına alındı.

Naciye Akdoğan’da hastanede doktorların tüm müdahalelere rağmen eşinden 20 gün sonra virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Yaşlı çiftten geriye ise son çekilen fotoğrafları kaldı.
Ayrıca, Muhammet Akdoğan’ın kardeşi 77 yaşındaki Nusret Akdoğan’ın da koronavirüs nedeni ile yoğun bakımda tedavisi devam ettiği öğrenildi.

(İHA)

Karı-koca 20 gün arayla koronaya yenildi ile ilgili etiketler Düzce Korona ölüm esnaf
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.