Kargolar resmi tatilde çalışır mı? Çalışma günleri nedir?

Kargolar resmi tatilde çalışır mı? Çalışma günleri nedir sorularının yanıtı haberimizde. Yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olarak kutlanıyor. Kargoların mesaileri ne zaman aramalara devam ediyor. İşte detaylar..

Kargolar resmi tatilde çalışır mı? Çalışma günleri nedir soruları 29 Ekim öncesi araştırmalara konu oldu.

KARGOLAR RESMİ TATİLDE ÇALIŞIR MI?

Yılın belli günleri özel nedenlerden dolayı Devlet tarafından resmi tatil olarak kabul eder. Yasalarda resmi tatille ilgili şöyle bir kural yer alır;

RESMİ TATİLLERDE ÖZEL YADA KAMU ÇALIŞANI OLMAK FARK ETMEKSİZİN, ÇALIŞANLAR İÇİN TATİL İLAN EDİLMİŞTİR. ANCAK İŞVEREN ÇALIŞANINA ZAMLI MESAİ VEREREK ÇALIŞTIRABİLİR.

Yukarıda yazan yazı tarafımca yasanın özetlenmiş halidir. Kargo şirketlerinde çalışalar özel çalışan yani devlet memuru olmayan kesimler olsa da, Devlet tarafından hakları koruma altına alınarak resmi izin günleri ilan edilmiştir.

KARGOLARIN ÇALIŞMA GÜNLERİ NEDİR?

KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

MNG kargo hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapmaktadır. Hafta sonu ise 08.30 ile 14.00 arasında hizmet vermektedir.

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Sürat kargo çalışma saatleri ile ilgili şu açıklama bulunuyor:
Şirket çalışanlarımızın bulunduğu ilin coğrafi konumu ve operasyon el durumuna göre mesai saatleri farklılık gösterebilmektedir.

Doğu illerimizde çalışma saatleri

Hafta İçi: 08:30 – 18:00
Cumartesi: 08:30 – 14:00
Batı illerimizde ise çalışma saatleri şu şekildedir.
Hafta İçi: 09:00 – 18:30
Cumartesi: 09:00 – 14:30

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Saat Kaça Kadar adresten alım yaptırabilirim?

Adresten alım talebinde bulunmak için gönderiniz olduğun en geç saat 16:30' a kadar Aras Kargo şubelerimize haber verebilir ya da haftaiçi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00 'a kadar 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak bildirebilirsiniz.

Saat kaça kadar şubenize kargomu teslim edebilirim?

Gönderinizi şubemize siz teslim etmek istiyorsanız hafta içi 17.30 'a kadar Cumartesi günleri ise saat 13.00 'a kadar kargonuzu teslim alabiliyoruz. Pazar günleri hizmet veremiyoruz.V

 

Kargolar resmi tatilde çalışır mı? Çalışma günleri nedir? ile ilgili etiketler Resmi Gazete kargolar resmi tatilde çalışır mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.