Kardeşlerin tuvalet kavgası kanlı bitti!

İstanbul Esenyurt'ta aynı evi paylaşan 3'ü kardeş 5 kişi arasında tuvalet sırası yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavga sonundan 1'i ağır 3 kardeş ağır yaralanarak hastanelik oldu.

Hürriyet'de yer alan habere göre olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında Esenyurt'ta bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre; aynı evi paylaşan Zekeriya A., Mesut A. Murat A. kardeşler ile Muhammet R.Y., Seyithan N.Y. arasında sabah kalktıklarında tuvalet sırası yüzünden tartışma çıktı.

Bir süre süren tartışmanın ardından 5 kişi de evden çıkarak işlerine gitti. Akşam iş çıkışı ise bir AVM'de buluştular. Sabah başlayan tartışma AVM'de de sürerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Seyithan N.Y., kendisine muşta ile saldıran Mesut A. ve 2 kardeşini bıçakladı. Mesut A., Zekeriya A., Murat A., vücudunun çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbesiyle yaralandı. Kavga anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kardeşlerin tuvalet kavgası kanlı bitti!

Kardeşlerin tuvalet kavgası kanlı bitti! ile ilgili etiketler Esenyurt bıçaklama Kavga tuvalet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.