Kardeşlerim’in yeni oyuncuları bir bir belli oluyor! İşte yeni bir isim daha!

Üçüncü sezon için sete çıkan Kardeşlerim dizisi bu kış da cumartesi akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşacak. Her sezon başında kadrosuna yeni bir isim katan Kardeşlerim’in yeni bir oyuncusu daha belli oldu.

Yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen Kardeşlerim, eylül ayında ekrana gelecek yeni bölümler için sete çıktı, çekimlere başladı. Dolayısıyla Kardeşlerim setinde ve izleyicilerinde heyecan büyük. Her sezon başı yeni oyuncuları kadrosuna katan Kardeşlerim’in yeni sezondaki yeni oyuncuları da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Gelen son habere göre genç oyuncu Ecem Bayır, Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu. Henüz 26 yaşındaki oyuncu BKM Mutfak ekibinde tiyatro eğitimi aldı. Genç oyuncu bugüne kadar Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Destan dizilerinde ro aldı. Kardeşlerim, Ecem Bayır’ın ön plana çıkabileceği ve yeteneğini gösterebileceği bir yapım olacak.

Kardeşlerim’in yeni oyuncuları bir bir belli oluyor! İşte yeni bir isim daha! 1

Kardeşlerim dizisinin ekibine tecrübeli oyunculardan Kaan Çakır ile Nihan Büyükağaç’ın da katıldığı yönünde basında haberler yer aldı. İki başarılı oyuncunun üçüncü sezonda diziye önemli katkı yapması bekleniyor.

Şimdilik bilinen 3 yeni oyuncunun Kardeşlerim ekibi ile birlikte sete çıkarak üçüncü sezon hikayesinde yer alacağı yönünde. Üçüncü sezonda da daha önce olduğu gibi dizinin hikayesinde birçok yenilik olması bekleniyor.

Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezonunda ilgiyi yeniden tazelemek ve başka izleyicileri de diziye çekmek için yenilikler yapılacak. Beklentiler, dizinin yeni sezonda da iddialı olması yönünde.

Kardeşlerim’in yeni oyuncuları bir bir belli oluyor! İşte yeni bir isim daha! ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.