Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy'dan makyajsız paylaşım

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği ve başrollerinde Ahu Yağtu, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete gibi isimlerin yer aldığı atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Şengül Eren karakterini canlandıran 46 yaşındaki oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Atasoy, paylaşımına ''Sezon finali verilmiş, çil Sezonu açılmıştır'' notunu düştü. Ünlü oyuncu doğal güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Bu akşam 56. bölümüyle sezon finali yapacak olan Kardeşlerim dizisinde Şengül rolünü üstlenen 46 yaşındaki başarılı oyuncu Fadik Sevin Atasoy sıfır makyaj halini Instagram hesabından yayınladı. Atasoy'un paylaşımına takipçileri ve hayranları övgüler yağdırdı.

En doğal haliyle objektif karşısına geçen Atasoy duru güzelliğiyle dikkat çekti. Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımını takipçileri beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Bir süreliğine Şengül karakterine ara verip hayatına Fadik olarak devam edeceğini belirten ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


Sezon Finali verilmiş , Çil Sezonu açılmıştır 🌞 Arkadaşlar bir süreliğine Şengül'ü oynamaya ara veriyor ve Fadik olmanın keyfini çıkarıyorum. Bomba gibi bir final hazırladık sizlere. Dilerim bu sürede Şengül'ün aklı başına gelir , gören olursa iletsin lütfen ben laf geçiremiyorum #şengüling 'e. ! İyi Seyirler ve Sevgiler , Fadik 🌸 Here comes the season break of our show 'For My Family' & Welcome to the season of my freckles 🌞 Giving a little break from being Şengül and enjoying the lightness of just being ME for a while. Cant wait to re-unite with you guys . Stay Tuned for our 3rd Season! Peace & Love Fadik 🌸

Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy'dan makyajsız paylaşım

 

Şengül Eren karakteri hakkında:

37 yaşında. Uyanık, değişken, paraya fazla değer veren, cingöz bir kadın. Kocasının yeğenlerine belli bir mesafeden sahip çıkmaya çalışırken, her daim fırsatlardan da istifade etmeyi iyi bilen bir kadın.

Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy'dan makyajsız paylaşım - Resim : 2


Kardeşlerim 56.Bölüm Özeti:

“Biz sadece kaybettiklerimizi özleriz, vazgeçtiklerimizi değil!”

Aybike’nin yaralanması herkesi tedirgin ederken, Şengül’ün de Asiyelere karşı
iyice gözü dönmüştür. Orhan ve Gönül cephesinde önemli gelişmeler
yaşanırken; Ataman Koleji’ndeki karne heyecanı, ayrılık hüznünü de
beraberinde getirir. Akif ve Nebahat cephesinde, her şey beklenenin aksine
gelişip ters yüz olurken, Sevgi Teyze’nin son hamlesi, Eren kardeşler için büyük
bir şok olur.

Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy'dan makyajsız paylaşım - Resim : 3

 

 

Kardeşlerim'in Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy'dan makyajsız paylaşım ile ilgili etiketler Sosyal Medya kardeşlerim fadik sevin atasoy makyajsız Şengül Eren
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.