Kardeşlerim'in Kadir'i Yalnız Kurt ile dönüyor! Halit Özgür Sarı güçlü kadroda yer alıyor!

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteriyle oldukça beğenilen Halit Özgür Sarı'nın Yalnız Kurt için ismi geçmeye başladı. Şu anda çekimleri halen daha devam eden dizinin Kurtlar Vadisi'nin devamı niteliğinde olacağı belirtilmekte.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kardeşlerim’de Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı’nın senaryo gereğince aniden ayrılışı izleyenleri bile şaşkına çevirmişti. Aynı bölümde Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı sonrasında derin bir darbe alan Kardeşlerim bir türlü eski reytinglerine kavuşamadı.

1956 senesinde Türkiye’nin NATO’ya girmesi sonrasında başlayan süreç ile beraber ülkemizde yaşanmakta olan olaylara farklı bir şekil getirmeyi amaçlayan Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin gibi oyuncular yer alıyor.

Kardeşlerim'in Kadir'i Yalnız Kurt ile dönüyor! Halit Özgür Sarı güçlü kadroda yer alıyor!

Daha öncesinde Sen Anlat Karadeniz ile Kurtlar Vadisi dizisi yönetmeni Osman Sınav’ın güçlü hikayesine yer vereceği Yalnız Kurt, ekranlarda bambaşka bir soluk yaratacak. Ülkemizde işlenen cinayetler, siyasetteki çekişmeler ve terör olaylarının perde arkasını ekranlara yansıtacak olan dizi büyük bir ses getirecek.

Daha öncesinde izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi ile Deli Yürek dizilerinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav müthiş bir kadronun oluşmasını beklediği yeni dizisi için oyuncu kadrosunu hazırlamaya çalışıyor. Oldukça etkili bir senaryo ve güçlü isimlerden oluşacak kadro için şimdiden ortaya çıkan yeni isim büyük bir ses getirmeye aday.

Kardeşlerim'in Kadir'i Yalnız Kurt ile dönüyor! Halit Özgür Sarı güçlü kadroda yer alıyor! - Resim : 2

Kulislerden alınan son iddialar doğrultusunda Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran ve senaryo gereğince yapımdan ayrılan Halit Özgür Sarı ile Yalnız Kurt için tarafların anlaşmak üzere oldukları kaydedildi. Bunun yanında çekimleri devam eden dizinin ise Mart ayının başında ATV ekranlarında yayınlanması da bekleniyor.

Kardeşlerim'in Kadir'i Yalnız Kurt ile dönüyor! Halit Özgür Sarı güçlü kadroda yer alıyor! ile ilgili etiketler yalnız kurt kardeşlerim halit özgür sarı kadir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.