Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker, Anıl Güler ile evlendi

atv'de ekrana gelen 'Kardeşlerim' dizisinde 'Harika' karakterine hayat veren başarılı genç oyuncu Gözde Türker, uzun süredir birlikte olduğu nişanlısı Anıl Güler ile dünyaevine girdi. Çifti bu mutlu günlerinde, Türker'in rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Dizide sergilediği başarılı performansla büyük beğeni toplayan oyuncunun gelinliği ise sosyal medyaya damga vurdu.

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile izlenen Kardeşlerim'de Harika karakterini canlandıran Gözde Türker, nişanlısı Anıl Güler ile dün akşam saatlerinde nikah masasına oturdu. atv ekranlarında yayınlanan 'Kardeşlerim' dizisinde Halit Özgür Sarı, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Fadik Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi isimlerle rol alan Gözde Türker, dün akşam Anıl Güler ile dünyaevine girdi.


ARKADAŞLARI MUTLU GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI

Dizide asi bir lise öğrencisini canlandıran ve performansıyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Türker'i, rol arkadaşları Lizge Cömert ve Lilya İrem Salman pandemi nedeniyle ertelenen düğününde yalnız bırakmadı.


Gözde Türker'in gelinlik tercihi de büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları, güzel oyuncu için "En güzel gelin", "Gelin harika, gelinlik mükemmel", "Göz kamaştırıyor" yorumlarında bulundu. 25 yaşındaki genç oyuncu Gözde Türker ile Anıl Güler'e, sosyal medyada takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

İşte çiftin nikah töreninden ilk kareler...

Gözde Türker

Gözde Türker

Gözde Türker

Gözde Türker

Gözde Türker

 

Kardeşlerim'in Harika'sı Gözde Türker, Anıl Güler ile evlendi ile ilgili etiketler nikah Düğün Gözde Türker Anıl Güler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.