Kardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyor

Cumartesi Akşamlarının Rakipsiz Yapımı Kardeşlerim Dizisinde Harika Karakterini Canlandıran Gözde Türker'den Müjdeli Haber Geldi. 2021 Yılında Anıl Güler ile Evlenen Gözde Türker'in Hamile Olduğu haberi izleyiciyi heyecanlandırdı. Ancak bir iddia daha var ki bu müjdeli haberi gölgede bırakacak.

Kardeşlerim Harika Karakteriyle Dikkat Çeken Oyuncu Gözde Türker Hakkında Son Gelen Haber dizinin İzleyenlerini Heyecanlandırdı. Dizide canlandırdığı fettan Harika rolüyle hem saç baş yolduran hem de performansıyla göz dolduran oyuncu yakında Kardeşlerim'e veda edebilir.

Gözde Türker'in hamile olduğu haberi kısa sürede Kardeşlerim dizisi izleyenleri arasında yayıldı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Türker, 2021 yılında Anıl Güler ile evlenmişti. Ancak Başarılı oyuncunun hamilelik nedeniyle Kardeşlerim dizisinden ayrılacağı iddiası var.

Kardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyor

Kardeşlerim Harika Ayrılıyor Mu?

1995 yılında dünyaya gelen Gözde Türker, Muhteşem Yüzyıl, Poyraz Karayel gibi dizilerde rol almış ve adını duyurdu. Şu sıralar ATV ekranlarında Kardeşlerim ile ekrana gelen Gözde Türker'in hamile olduğu ve diziden kısa süre sorna ayrılacağı iddiası var.

Kardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyor - Resim : 2

Söz konusu ayrılık haberi sonrası Gözde Türker'den bir açıklama gelmedi. Ancak hem dizinin izleyenleri hem de oyuncun takipçileri bu iki haber sonrası hem sevindi hem de hayal kırıklığına uğradı.

Kardeşlerim'in fitneci Harika'sı Gözde Türker Hamile! Gözde Türker diziden ayrılıyor ile ilgili etiketler Hamile gözde türker hamile mi kardeşlerim harika ayrılıyor mu Gözde Türker Anıl Güler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.