Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran, oyunculuğuyla mest ediyor!

ATV’nin cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kardeşlerim, reyting sıralamasında ikinciliğini koruyarak istikrarlı bir şekilde yayınına devam ediyor. Ağırlıklı olarak genç oyuncuların yer aldığı dizide en dikkat çeken isimlerden biri de Onur Seyit Yaran, başarılı oyuncu özellikle cumartesi akşamı yayınlanan bölümdeki performansıyla herkesin övgüsünü topladı.

İkinci sezonunda başarıyla ekrana gelmeye devam eden Kardeşlerim dizisi daha önce adı çok duyulmamış birçok genç oyuncuya büyük bir fırsat yarattı, adlarını duyurmalarını sağladı. Bu oyunculardan biri de Onur Seyit Yaran.

26 yaşındaki oyuncu aslında eski bir model. Kardeşlerim de, Kalk Gidelim ve Vuslat’ın ardından üçüncü dizisi. Yakışıklı oyuncu, Kardeşlerim dizisi sayesinde kariyerinin en büyük çıkışını yaptı. Onur Seyit Yaran, özellikle cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde sevdiği kız Asiye’yi koruduğu sahnede ortaya koyduğu performansla herkesten büyük övgü aldı.

Övgülerin ortak yanı Onur Seyit Yaran’ın oyunculukta kendini ne kadar geliştirdiğiydi. Sosyal medyada dizi eleştirileri yapan Deniz Tural, yakışıklı oyuncunun performansıyla ilgili şöyle yazdı: “Onur Seyit Yaran bu sahnede muhteşem oynamış yalnız. Şimdi izledim de Asiye için nasıl da öfkelenmiş. Bayağı beğendim. Paylaşmasam olmazdı.”

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran, her gün gelişen oyunculuğuyla övgüleri topluyor! 2

Bunun üzerine takipçileri de Deniz Tural’ın bu fikrini desteklemekte gecikmedi. Bir izleyici “Onur yine sahnede devleştin, hayranlıkla izliyorum, her seferinde iyi ki sen dedirtiyorsun 👏🏻 🧿
@onursyaran ‘Daha kötü ne yapabilirsin ki sen bana..’” diye yazdı.

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran, her gün gelişen oyunculuğuyla övgüleri topluyor! 3

Bir başka izleyici ise Onur Seyit Yaran’ın oyunculuğuyla ilgili şunları belirtti: “Onur’un yüz ifadelerini kullanma konusunda büyük bir yeteneği var ve gözlerin dilini mükemmel bir şekilde kullanıyor، çığlık atmak ve çok ağlamak zorunda kalmadan duygularını iletebilir.”

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran, her gün gelişen oyunculuğuyla övgüleri topluyor! 4

 

Kardeşlerim’in Doruk’u Onur Seyit Yaran, oyunculuğuyla mest ediyor! ile ilgili etiketler Onur Seyit Yaran kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.