Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran karın kaslarını gözler önüne serdi

atv'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde hayat verdiği Doruk Atakul karakteriyle dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki oyuncu ve Best Model of Turkey 2016 birincisi Onur Seyit Yaran, Instagram pozlarıyla kendine hayran bıraktı. Son paylaşımlarında oldukça cesur davranan yakışıklı oyuncu kaslarını gözler önüne serdi.

Kardeşlerim dizisiyle ekranlarda olan oyuncu Onur Seyit Yaran, GQ Dergisi'ne verdiği iddialı pozlarla vücut kaslarını gözler önüne serdi. Oyunculuktaki başarısı ve yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken, son dönemin en popüler isimlerinden birisi olan genç oyuncuyu hayranları sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu.

Yakın zamanda verdiği röportajda 8 baklavası olduğunu söyleyen Yaran'ın fotoğraf kareleri bir saat içinde binlerce kişi tarafından beğenildi. Ünlü oyuncunun fotoğraf karelerine 'Yarın gel Marvel’da süper kahraman olarak işe başla' şeklinde yapılan yorum dikkat çekti.

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran karın kaslarını gözler önüne serdi


ONUR SEYİT YARAN HAKKINDA

2016 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra oyunculuğa adım atan Onur Seyit Yaran, Kalk Gidelim ve Vuslat’ın ardından atv'nin Cumartesi akşamına damga vuran dizisi “Kardeşlerim”de yakışıklı oyuncu, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk gibi isimlerle birlikte başrolde yer alıyor. Yaran, geçtiğimiz Aralık ayında GQ Dergisi tarafından düzenlenen yılın başarılı isimlerinin belirlediği gecede Yılın Yükselen Yıldızı ödülünü layık görülmüştü.

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran karın kaslarını gözler önüne serdi - Resim : 2


Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan Onur Seyit Yaran dış görünümüyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Yaran şunları söylemişti:


Hakan Gence: Fiziğin böyle olmasa ekranda yine bu kadar popüler olur muydun?

Onur Seyit Yaran: Bu işe başlarken bunlar önemli ama geçici ve göreceli şeyler aslında. Artık güzellik ya da yakışıklılıktan çok daha önemli olan şeyler var.

Hakan Gence: Ne gibi?

Onur Seyit Yaran: Seyirciye duyguyu nasıl aktardığın, işine ne kadar konsantre olduğun, ne kadar teknik bilgiye sahip olduğun... İnsanlar da artık daha gerçek şeyler izlemek istiyor.

Hakan Gence: Sektörde bu sebeple önyargılarla karşılaştığın oldu mu?

Onur Seyit Yaran: Çok büyük eleştirel yorumlar almadım. Ama oyuncu koçum çalışırken “Güzel adam ve kadınlar nasıl göründüklerini önemsediği zaman kamerada kötü durur, karaktere odaklanamazlar” demişti. Ben de buna kapılmamak için kendimi daha fazla çalıştırdım. Güzel, yakışıklı olmadan da bir şeylerin yapılabileceğini düşünüyorum. Bir sonraki işimde de mümkünse çirkin görünebileceğim bir karakteri oynamak istiyorum.

Hakan Gence: Mesela karın kasların, baklavaların var mı?

Onur Seyit Yaran: Evet, sekiz tane var.

Hakan Gence: İyi bir rol için o sekiz baklavayı yerle bir edip çok kilo alır mısın mesela?

Onur Seyit Yaran: Evet, kesinlikle rolüm neyi gerektiriyorsa onu yaparım.

Kardeşlerim'in Doruk'u Onur Seyit Yaran karın kaslarını gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Onur Seyit Yaran kardeşlerim GQ dergisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.