Kardeşlerim'in çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu

atv ekranlarının fenomen dizilerinden Kardeşlerim’de çocuk karakterlerden Emel’e hayat veren 9 yaşındaki oyuncu Aylin Akpınar, Altın Kelebek Ödülleri'nde 'şiddete hayır' mesajıyla geceye damgasını vurdu. Kadroda ayrılıklara rağmen yeni sezonunda başarısını devam ettiren Kardeşlerim, Cumartesi gecelerinin de reytinglerini elinde bulunduruyor.

Cumartesi akşamlarında atv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kardeşlerim’in Emel karakterine hayat veren Aylin Akpınar, Altın Kelebek Ödüllerinde ‘En İyi Çocuk Oyuncu’ seçildi.


2018 yılından bu yana ekranlarda görmeye alıştığımız Akpınar; Keşke Hiç Büyümeseydik, İstanbullu Gelin, Aşk Ağlatır ve son olarak da Kardeşlerim dizilerinde boy gösterdi.

Kardeşlerim dizisinin çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu


''ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE HAYIR''

Gecede ödülünü oyuncu Birce Akalay’ın elinden alan ve heyecanlı halleriyle dikkat çeken Aylin Akpınar, “Herkese merhaba. Buraya geldiğim için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Beni bu ödüle layık gören, dizimizi izleyen herkese çok teşekkür ederim. Bana destek olan aileme, dizideki abilerime-ablalarıma gerçekten çok teşekkür ederim. Son olarak bir şey söylemek istiyorum: Herkese iyi bir gelecek diliyorum. şiddetin her türlüsüne hayır.” ifadelerine yer verdi.

Kardeşlerim dizisinin çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu


ÖDÜLÜYLE POZ VERDİ

Ödülüyle poz veren çocuk oyuncu Aylin Akpınar, geceden karesini 335 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak altına şu notu düştü...

Kardeşlerim dizisinin çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu

''Emeklerinizin karşılığını aldığınızı görmek....daha güzel ne olabilir ki ❤️Nice güzel işlerle, nice güzel ödüllere... 🙏

Kardeşlerim ailesine ve tüm ekibe
Ngm Medya ve Nazlı Heptürk'e
Hürriyet Kelebek ailesine
Geceye hazırlayan Melis Kaptanoğlu'na

Destekleyen, oy veren, güzel dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederiz.
İyi ki varsınız🙏❤️ ''

 
Kardeşlerim dizisinin çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu

AYLİN AKPINAR KİMDİR?

11 Mayıs 2021 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Aylin Akpınar henüz çocuk yaşına rağmen 2018 yılından bu yana dizilerde boy göstermeye başladı. İlk olarak 2018’de “Keşke Hiç Büyümeseydik” adlı dizide rol alan Akpınar daha sonrasında da “İstanbullu Gelin” ile “Aşk Ağlatır” dizilerinde de sergilediği performans ile oldukça beğenildi.

Diziler dışında bazı reklam filmlerinde de rol alan Akpınar; Defacto, Redoxon Kids ve İstikbal markaları içinde kamera karşısına geçti. Akpınar daha sonrasında ise ATV ekranlarında başlayan Kardeşlerim dizisinde Emel karakterine can verdi.

 

Kardeşlerim'in çocuk oyuncusu Aylin Akpınar'ın konuşması Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu ile ilgili etiketler Altın Kelebek ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri Aylin Aykpınar kardeşlerim en iyi çocuk oyuncu ödül

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.