Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u Haziran ayında sosyal medyaya damga vurdu!

Sosyal medyada haziran ayında en çok konuşulan dizi karakterlerini açıklayan rapor belli oldu. Bu rapora göre haziran ayına Kardeşlerim dizisinin romantik çifti Asiye ve Doruk damgasını vurdu.

Türk dizilerinin sosyal medyadaki durumlarıyla ilgili araştırmalar yapıp paylaşan Somera’nın Sosyal TV’deki En Popüler Karakterler raporunun haziran ayı sonuçları açıklandı. Sıralamanın birinci sırasında Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran Burcu Su Yazgı Coşkun oldu. ATV dizisinde Asiye karakterini başarıyla canlandıran genç oyuncu hakkında haziran ayında sosyal medyada 2 milyon 220 bin 45 paylaşım yapıldı.

Sıralamadı Su Burcu Yazgı Coşkun’u takip eden isim ise yine aynı dizide Asiye’nin sevgilisi Doruk’a hayat veren Onur Seyit Yaran oldu. Kardeşlerim’in Doruk’u hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı ise 2 milyon 214 bin 697’ydi. Böylece ekran dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Asiye ve Doruk, haziran ayına damgasını vuran çift oldu.

Haziran ayında sosyal medyaya Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u damga vurdu! 62

Listenin dördüncü ve beşinci sırasındaki isimler ise TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin Serdar ve Zehra’sı oldu. Dördüncü sırada yer alan ve Çağlar Ertuğrul tarafından canlandırılan Serdar hakkında haziran ayında sosyal medyada 203 bin 541 oldu.

Eylül ayında üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat’ın bir başka cesur casusu Zehra hakkında ise 188 bin 378 paylaşım yapıldı. Deniz Baysal tarafından canlandırılan Zehra, dizi dünyasının en sevilen karakterlerinden biri.

Listenin beşinci sırasında yer alan isim isim ATV’nin başarılı dizisi Destan’ın baş karakteri Akkız oldu. Başarılı oyuncu Ebru Şahin tarafından canlandırılan Akkız, cesareti ve güçlü karakteriyle herkesin sevgilisi olmuş durumda. Ebru Şahin hakkında haziran ayında 176 bin 328 paylaşım yapıldı.

Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk’u Haziran ayında sosyal medyaya damga vurdu! ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.