Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki

Antalya'da iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. atv'de ekrana gelen Kardeşlerim dizisinin yıldızı Ünlü oyuncu Celil Nalçakan da Twitter hesabından Elmalı davasına ilişkin yaptığı paylaşımla tepkisini dile getirdi: "Kendimi ihbar ediyorum. Kırılmadık kemik bırakmayacağım vücutlarında"

Antalya'nın Finike ilçesinde, kız çocuğu 7 yaşındaki G.E.G. ile 10 yaşındaki ağabeyi İ.E.G.'nin cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A., 6 Ocak 2021'de Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen üçüncü duruşmada tahliye edilmişlerdi.

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki


İki kardeşin cinsel istismara uğramasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklu anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A.'nın,  tahliye edilmesi, sosyal medyada gündem oldu.

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki - Resim : 2

43 yaşındaki ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Twitter hesabından Antalya'nın Finike ilçesinde iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki - Resim : 3

Nalçakan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında "Kendimi ihbar ediyorum! Rahmi A. ve Merve A. iblisleriyle bir yerde, bir şekilde karşılaşırsam, kırılmadık kemik bırakmayacağım vücutlarında" ifadelerini kullandı.


Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki - Resim : 4

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celil Nalçakan (@celilnalcakan)'in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncu Instagram hesabından ise ''Ben bu çağdan, etimle kemiğimle nefret ettim” demiş Cahit Zarifoğlu… #ElmalıDavası'' notunu düştüğü bir kareyi paylaştı.

 

 

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan'dan Elmalı davasına çok sert tepki ile ilgili etiketler Celil Nalçakan Antalya cinsel istismar elmalı davası Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.