Kardeşlerim'den Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! Kadir'i özleyenler ekran başına!

tv8'in sevilen projesi Kırmızı Oda 54. bölümü ile büyük yankı uyandırmaya hazırlanıyor. Dizinin düşen reytingleri sonrası Gökhan Özoğuz Dara karakteri ile katılmış beklenen çıkış da sağlanmıştı. Şimdi ise Kardeşlerim dizisinden sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Binnur Kaya'nın başrolünde olduğu ve birbirinden ünlü isimlerin oyuncu olarak yer aldığı Kırmızı Oda yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Dizinin düşen reytingleri sonrası final yapacağı iddiası gündeme gelmişti. Gelen son haber ise milyonları ayağa kaldıracak. Son günlerin en çok konuşulan dizisi Kardeşlerim'den ayrılan Kadir Kırmızı Oda'ya transfer oldu.

Kardeşlerim'de Kadir karakterinin ölümü sonrası Halit Özgür Sarı'nın yeni projesi merakla bekleniyordu. Gelen son haberle başarılı oyuncunun Kırmızı Oda'ya transfer olduğu söyleniyor. Yer aldığı Kardeşlerim'de 4 kardeşin en büyüğü olarak yer alan ve hayranlarının da yakından takip ettiği Halit Özgür Sarı yine dram dolu sahnelerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

24. Bölüm Foto Galeri

Cuma günleri yayınlanan Kırmızı Oda'nın son bölümlerde yaşadığı düşüş yeni transferlere ihtiyaç olduğu algısını oluşturdu. Sosyal medyadaki etkileşim düşüklüğü de yapımcıları harekete geçirdi.

21. Bölüm Foto Galeri

Halit Özgür Sarı'nın beraberinde reytingleri de getireceğine inanan tv8 ve yapımcılar görüşmelere başladı. 10 Aralık akşamı 54. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin ilerleyen bölümlerinde Kardeşlerim'in yıldız oyuncusunu görülmesi bekleniyor.

Kardeşlerim'den Kırmızı Oda'ya sürpriz transfer! Kadir'i özleyenler ekran başına! ile ilgili etiketler TV8 Kırmızı oda halit özgür sarı kardeşlerim kadir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.