İzleyicinin istediği oldu! Kardeşlerim Kadir ve Melisa Yeniden bir araya geliyor!

ATV ekranlarının dram dolu dizisi Kardeşlerim geçtiğimiz haftalarda yaşanan ayrılıklarla sarsıldı. Kadir ve Melisa'nın ayrılması izleyenleri üzmüştü. Ancak son gelen haber adeta müjde oldu. Kardeşlerim'in biteceği ve yerine Masum dizisinin geleceği konuşuluyor.

İzleyicinin istediği oldu! Kardeşlerim Kadir ve Melisa Yeniden bir araya geliyor! Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla çok beğeniliyor. Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin hayatlarına devam edebilmek için çevrelerindeki kötü insanlarla mücadelelerin anlatıldığı dizide kardeşlerin hayatları artık çekilmez bir hal almıştı.

 Geçtiğimiz kış başlayan Kardeşlerim'de Kadir, Emel, Asiye ve Ömer'in hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı Kardeşlerim yeni sezonda genç oyuncuların aşk hayatlarına odaklanmıştı. Son olarak Kadir ve Melisa'nın diziden ayrılması sonrası izleyenler de artık dizinin sonunun geldiğini düşünüyor.

31. Bölüm Foto Galeri

Kadir'le Melisa Masum ve Güzel'de buluşuyor!

Kardeşlerim dizisinin ilk sezon senaristi Burcu Över, dizinin başarısını da göz önüne alarak yeni bir proje müjdesi verdi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kardeşlerim'e alternatif olarak ekrana gelecek olan Masum ve Güzel'de hayranlarının da etkisiyle Halit Özgür Sarı ve Damla İkizoğlu yer alacak.

31. Bölüm Foto Galeri

İki genç kızın hikayesi olarak ortaya çıkan Masum ve Güzel dizisinde dram yoğun bir şekilde hissedilecek. Etkili bir hikaye için çalışan senarist Burcu Över, izleyicileri ekran başında gözyaşı döktürecek bir hikaye kurgusu yapıyor.

31. Bölüm Foto Galeri

Avşar Film imzalı olacak Masum ve Güzel dizisi izleyenleri tıpkı Kardeşlerim gibi gözyaşlarına boğacak.

 

İzleyicinin istediği oldu! Kardeşlerim Kadir ve Melisa Yeniden bir araya geliyor! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim masum ve güzel kardeşlerim melisa kardeşlerim kadir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.