Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeniden buluşuyor! Gözyaşı dolu 4 kardeşin hikayesi yeniden canlanıyor!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim’de Kadir ile Melisa’nın ayrılığı hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Dizide bu çok önemli iki karakterin bir taktik anlayışı sonrasında Kardeşlerim’den ayrıldıkları ve kısa zamanda geri dönebilecekleri iddia edildi.

Cumartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça beğenildi. Anne ve babalarını kaybeden sonrasında da bir gecekonduda hayatlarına devam etmek durumunda kalan dört kardeşin hayatları çevrelerindeki kütü insanları nedeniyle içinden çıkılmaz bir hal almıştı.

En başlarda çok zor şartlar altında hayatta kalma mücadelesi veren Kadir, Ömer, Asiye ve Emel kardeşler bir şekilde ayakta kalmayı başarırken Kardeşlerim’in yeni sezonunda genç oyuncuların şk hikayeleri üzerinde durulmuştu. Ağırlıklı olarak sahnelerin lisede geçtiği yapımda birçok genç karakter birbirlerine aşık oldular.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeniden buluşuyor! Gözyaşı dolu 4 kardeşin hikayesi yeniden canlanıyor!

Ve kimsenin beklemediği bir anda yaşanan son dakika gelişmesiyle Kadir’in beklenmedik ölümü ve Halit Özgür Sarı’nın diziden ayrılması herkesi şoke etti. Ardından kız arkadaşı Melisa’yı canlandıran Damlasu İkizoğlu da yapıma veda etmek durumunda kaldı.

Kadir’in şok eden ölümü sonrasında geride kalan üç kardeş için zorlu bir hayat mücadelesi onları bekliyor olacak.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeniden buluşuyor! Gözyaşı dolu 4 kardeşin hikayesi yeniden canlanıyor! - Resim : 2

Ancak ailenin büyüğü olan ve onları koruyup kollayan ağabeyleri Kadir’in ölümü sonrasında bunun bir taktik savaş olup olmayacağı ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeniden buluşuyor! Gözyaşı dolu 4 kardeşin hikayesi yeniden canlanıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim halit özgür sarı kadir melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.