Kardeşlerim'de Beklenmeyen Ayrılık Gerçekleşiyor! Ömer Eren'e Büyük Darbe! İşte Ayrılan O İsim

ATV ekranlarında sezon finali yapan Kardeşlerin dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. 4 kardeşin acı dolu hikayesini anlatan dizi yeni sezon öncesinde ilk firesini vermiş oldu.

ATV ekranlarında hafta sonunda Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinden yeni sezon öncesinde şok bir haber geldi. Kadrodan ilk firesini veren dizide güzel oyuncunun diziden ayrılması hayranları kadar bir o kadar da Ömer Eren karakterini de üzmüş oldu.

Geçtiğimiz sezona damga vuran yapımlar arasında yerini alan Kardeşlerim dizisi gerek oyuncuları gerekse senaryosu bakımından oldukça sevilmişti. Ancak yeni sezon öncesinde diziden gelen son haberler herkesi üzdü. Dizide özellikle Asiye ile Doruk’un sahneleri izleyenlerden tam not alırken yeni sezonda neler olacağı yönünde meraklı bekleyişte devam ediyor.

Kardeşlerim'de Beklenmeyen Ayrılık Gerçekleşiyor! Ömer Eren'e Büyük Darbe! İşte Ayrılan O İsim

18. bölüm ile geçtiğimiz ay içerisinde sezon finali yapan Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu öncesinde bir ayrılık kesinleşmiş oldu. Daha öncesinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı bile iddia edilmişti.

Ancak son gelen haberlerde Kardeşlerim dizisinden ilk olarak Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in yapımdan ayrılacağı iddia edildi. Dizide Ömer Eren ile sevgili olan Ayşe karakterini canlandıran güzel oyuncunun ayrılık haberi herkesi üzdü.

Kardeşlerim'de Beklenmeyen Ayrılık Gerçekleşiyor! Ömer Eren'e Büyük Darbe! İşte Ayrılan O İsim - Resim : 2

Bakalım Kardeşlerimde yeni sezon öncesinde ne gibi yenilikler ve ayrılıklar göreceğiz.

Kardeşlerim'de Beklenmeyen Ayrılık Gerçekleşiyor! Ömer Eren'e Büyük Darbe! İşte Ayrılan O İsim ile ilgili etiketler kardeşlerim Çağla Şimşek ayşe
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.