Kardeşlerim yeni oyuncular kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Kardeşlerim dizisi 3. sezonuna başladı. Dizinin yeni sezonunda ise kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Dizinin başrollerinde ise Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete yer alıyor. Peki, Kardeşlerim dizisi konusu nedir?

ATV ekranlarında yayımlanan Kardeşlerim dizisi genç oyuncu kadrosu ve lgi çeken konusu ile TV'ye damga vurmaya devam ediyor. Dizinin yönetmenliğini Serkan Birinci yürütürken senaryosunu da Gül Abus Semerci kaleme alıyor. İşte, Kardeşlerim yeni sezon oyuncuları...

KARDEŞLERİM KONUSU

Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu dört kardeş, yaşanan bir dizi talihsiz olayın ardından hem annelerini hem babalarını kaybederler. Koskoca dünyada artık birbirlerine tutunmak dışında başka yapabilecekleri hiçbir şey, tutabilecekleri hiçbir el kalmamıştır. Ta ki yaşananlara sebep olan Akif Atakul'un sahip olduğu kolejin kapıları ve dolayısıyla hayatları bu çocuklara açılana kadar… Zenginin ve yoksulun, suçlunun ve mağdurun yollarının kesiştiği bu yeni hayat, herkesi yeni birine dönüştürürken, Kadir ailesini ayakta tutmak, kardeşlerini korumak ve bir arada tutmak için elinden ne gerekiyorsa yapacaktır.

KARDEŞLERİM OYUNCULARI

Celil Nalçakan (Akif)
Cüneyt Mete (Orhan)
Fadik Sevin Atasoy (Şengül)
Ahu Yağtu (Suzan)
Simge Selçuk (Nebahat)
Yiğit Koçak (Ömer)
Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye)
Aylin Akpınar (Emel)
Onur Seyit Yaran (Doruk)
Cihan Şimşek (Oğulcan)
Melis Minkari (Aybike)
Berk Ali Çatal (Tolga)
Lizge Cömert (Süsen)
Recep Usta (Berk)
Kaan Çakır (Ahmet)
Nazlı Çetin (Leyla)

 

Kardeşlerim yeni oyuncular kimler? Kardeşlerim dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.