Kardeşlerim Yeni Bölüm Öncesi Kaan'dan Sonra Bir Veda Daha Gerçekleşiyor!

Kardeşlerim 49. bölüm öncesi bir veda haberi daha geldi. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim yeni bölüm fragmanında kötü bir haber daha geldi.

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Kardeşlerim 49. bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran dizinin son bölümü bu akşam ekrana geldi. Kaan'dan sonra bir kötü haberin daha geleceği Kardeşlerim 49. bölümüyle bir acı haber daha verdi. Kardeşlerim Yeni Bölüm Öncesi Kaan'dan Sonra Bir Veda Daha Gerçekleşiyor!

Kardeşlerim Dora'nın ayrılığı gerçekleşiyor. Ilgaz Kaya'nın Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Dora ayrılık haberiyle takipçilerini üzdü. Ilgaz Kaya Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldı sorusu da gündem oldu.

Kardeşlerim Dora'nın Macerası Bitti

Ilgaz Kaya'nın Dora karakteriyle dikkat çektiği dizinin ilerleyen bölümlerinde ayrılık gerçekleşecek. Önümüzdeki Cumartesi akşamı Kardeşlerim 49. bölümü yayınlanacak.

Kardeşlerim 49. bölüm gelecek Cumartesi akşamı ATV'de olacak.

Kardeşlerim Yeni Bölüm Öncesi Kaan'dan Sonra Bir Veda Daha Gerçekleşiyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.