Kardeşlerim Sezon Finalinde Miras Sürprizi! Ömer Sonunda Mutlu Oluyor mu?

Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Kardeşlerim 56. bölümüyle sezon finali yapıyor. Dizinin sezon finali bölümünde kardeşlere miras kalıyor. Kısa bir süre önce kadroya dahil olan Sevgi Teyze karakterinin kardeşlere ev miras bırakması Kardeşlerim'in sezon finalil sürprizi oldu.

Her bölümü ilgiyle izlenen ve geride bıraktığı 2 sezon boyunca Cumartesi akşamlarına damga vuran Kardeşlerim 56. bölümüyle sezon finali yapıyor. Bir türlü mutluluğu yakalayamamış kardeşlerim hikayesini konu alan dizide sezon finali bir sürprizle bitiyor.

Kardeşlerim Ömer'in "Artık herkes hakettiğini yaşayacak" dediği sürpriz ise dizinin yeni bölüm fragmanında belli oldu. Bir türlü zengin olamayan kardeşler, Sevgi Teyze'nin kendilerine bıraktığı mirasla yüzleri gülüyor.

Sevgi Teyze'nin mirasıyla yüzleri gülen Ömer ve Asiye'nin gerçekten bu mirastan faydalanıp faydalanmayacağı gelecek sezon belli olacak. Zira Kardeşlerim senaristi yaptıklarından bir türlü hakketiğini bulmayan Akif karakterini yine kardeşlere musallat edebilir.

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Lizge Cömert ve Celil Nalçakan'ın rol aldığı Kardeşlerim sezon finali bölümüyle yine büyük soru işaretleri bırakıyor.

KARDEŞLERİM'DE MİRAS SÜRPRİZİ!

Kardeşlerim 56. sezon finali bölümünde Sevgi Teyze'nin mirasıyla şok olan 3 kardeş hikayeyi gelecek sezona bırakıyor. Öte yandan Süsen rolüyle dikkat çeken Lizge Cömert'in de ayrılık sinyali verdiği Kardeşlerim yeni bölüm Cumartesi akşamı ATV'de ekrana gelecek...

 

 

 

 

 

 

 

 

Kardeşlerim Sezon Finalinde Miras Sürprizi! Ömer Sonunda Mutlu Oluyor mu? ile ilgili etiketler kardeşlerim 56. bölüm kardeşlerim sezon finali Su Burcu Yazgı Coşkun Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.