Kardeşlerim Şengül Hamile Kaldı, bebeğin babası sürpriz isim çıktı

Cumartesi Akşamlarının Rekortmen Dizisi Kardeşlerim 56. Bölümüyle Sezon Finali Yapıyor. Dizinin Sezon Finali Bölümünde Birbirinden Sürpriz Gelişmeler Yaşanıyor. Aybike ile Asiye'nin Barıştığı, Ömer'in Mutluluğu Yakalaması Herkesi Sevindirdi. Ancak Kardeşlerim Şengül'ün hamileliği herkesi şaşırttı. Bakın Babası kim çıktı? İşte detaylar...

Kardeşlerim 56. Bölümüle sezon finali Yapıyor. Cumartesi Akşamlarının Rakipsiz Dizisi Kardeşlerim Sezon finalinde Herkesi şaşırtacak bir gelişme Yaşanıyor. Bir Süredir Orhan ile araları bozuk olan Şengül'ün hamile kalması İzleyiciyi Şoke etti. Öte yandan Asiye ve Aybike'nin barıştığı ve Orhan ile Gönül'ün Evlenmememleri birçok Seyiriciyi sevindirdi. Kardeşlerim Şengül Hamile Kaldı, Bebeğin Babası Sürpriz İsim Çıktı!

Fadik Sevin Atasoy'un oynadığı Kardeşlerim Şengül'ün hamile kalması dizinin sezon finali bölümüne damga vurdu. Ancak bu gelişme herkesi şaşırttı. Bebeğin kimden olduğu sorusu akılları karıştırdı. Çünkü Şengül ve Orhan'ın bir Süredir Görüşmediği biliniyordu. Ancak Şengül'ün bebeğinin babası sürpriz isim çıktı.

ŞENGÜL'ÜN BEBEĞİNİN BABASI KİM?

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak, Fadik Sevin Atasoy ve Celil Nalçakan'ın rol aldığı Kardeşlerim sezon finaline sürpriz gelişmelerle giriyor. Şengül'ün hamile kalmasıyla merak daha da arttı.

Kardeşlerim Akif'in Şengül'ün bebeğinin babası çıkması dizinin izleyenleri tarafından sezonun en büyük olayı olarak görüldü. Celil Nalçakan'ın Kardeşlerim dizisinden ayrılığı beklenirken Şengül ile çocuklarının olacağı fikri gelecek sezonun merakla beklenen gelişmesi oldu.

Kardeşlerim 56. bölüm bu akşam ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Şengül Hamile Kaldı, bebeğin babası sürpriz isim çıktı ile ilgili etiketler Hamile Celil Nalçakan kardeşlerim kardeşlerim 56. bölüm sezon finali kardeşlerim şengül su burcu yazgı onur seyin yaran
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.