Kardeşlerim Orhan ölecek mi? Amca Orhan Doruk'u kurtarmak için kurşunlara geldi!

Kardeşlerim Orhan ölecek mi? Amca Orhan Doruk'u kurtarmak için kurşunlara geldi! ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 12 Haziran Cumartesi akşamı 17. bölümü ile ekrana geldi. Reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisinde heyecan dorukta.

Berk'in tiyatro oyunundaki hikayesi gerçek mi oluyor? ATV'nin Cumartesi akşamları yayınlanan dizisi Kardeşlerim tüm hızıyla devam ediyor. Amca Orhan'ın Doruk'u kurtarmak pahasına kurşunların önüne yatması ve karnından vurulması sonrası izleyici Orhan ölecek mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

Peki Kardeşlerim Orhan ölecek mi?

Berk’in tiyatro oyunundaki hikayesine Tolga’nın intikam planı karışınca, herkesi beklenmedik korku dolu anlar beklemektedir.

Tolga tiyatroda kullanılacak silahı gerçek silahla değiştirir ve içini mermi ile doldurur. Sahne gereği silahı Ömer Doruk’un göğsüne dayaması ile Doruk’un hayatı tehlikeye giriyor. Peki Ömer Doruk’u vuracak mı?

17.Bölümün sonunda yaşanan bu olayda Ömer, Doruk’u vurmayacak. Bu planı bilen tek kişi ise Berk. Berk bu olayı Orhan’a anlatıyor ve Orhan Doruk’u kurtarmak için koşuyor. Ancak Ömer amcası Orhan’ı karnından vuruyor.

Peki Orhan Ölecek mi?

Vurulduktan sonra yere yıkılan Orhan birkaç saniye sonrasında da baygınlık geçirdi.

18.bölüm fragmanında ise Kadir cinayete teşebbüsten tutuklandı. Orhan’ın öldüğü gösterilmedi ancak ölmemiş olabileceği de ihtimal.

Kardeşlerim Orhan ölecek mi? Amca Orhan Doruk'u kurtarmak için kurşunlara geldi! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim orhan ölecek mi amca orhan ölecek mi süperhaber dizi haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.