Kardeşlerim Oğulcan'dan veda sinyali! Cihan Şimşek'in ardından final iddiası!

Kardeşlerim dizisinde son yaşanan ayrılıkların ardından Kadir ile Melisa karakterlerinin ayrılışı izleyenleri oldukça üzmüştü. Bunlara bir de ek olarak Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek için ayrılacağı haberleri gündeme gelirken Kardeşlerim içinde final iddiaları ayyuka çıkmaya başladı.

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinden ayrılan iki önemli karakter izleyenlerde şok etkisi yarattı. Başrollerde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı ile Melisa karakterini canlandıran Damlasu İkizoğlu’nun ayrılışından sonra bir kişinin ismi daha gündeme geldi.

Geçen 2 haftanın sonrasında izleyenlerde ne kadar bu soruna alışmış olmasa da Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek’in de isminin geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Şimşek için yeni bir dizi teklifi geldiği kısa zamanda ortaya çıktı.

Kardeşlerim Oğulcan'dan veda sinyali! Cihan Şimşek'in ardından final iddiası!

Yetenekli oyunculardan Zeynep Sahra’nın en çok satan Ayçöreği kitabından senaryoya aktarılacak olan dizinin yapımcılığında Meryem Beyza Er üstlenecek. Eğer ki bu durumun gerçekleşmesi sonrasında Kardeşlerim dizisinden Oğulcan’ın da ayrılabileceği ve hatta yapımın final yapması da gündeme gelebilecek.

Ayçöreği kitabında; başkahramanlardan Sahra çocukluk yıllarından bu yana komşuları Ahmet’i sevmektedir. Ancak bir türlü duyduğu aşkı dile getirememektedir. Sahra bir gün Ahmet’e n sevdiği şey olan ayçöreği alır.

Kardeşlerim Oğulcan'dan veda sinyali! Cihan Şimşek'in ardından final iddiası! - Resim : 2

Günlerin geçmesinin ardından Sahra ve Ahmet büyür. Başka bir şehirde üniversiteyi kazanan Sahra ne kadar da Ahmet’i unutacağını sansa da aslında bunda yanılmaktadır. Bir gün sonunda Sahra bir yarışmada birinci olur ve ardından da Mutlu Kelebek lakaplı birinden mektup alır ve yazışmaya başlar.

Kardeşlerim Oğulcan'dan veda sinyali! Cihan Şimşek'in ardından final iddiası! ile ilgili etiketler kardeşlerim Cihan Şimşek Oğulcan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.