Kardeşlerim ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Kardeşlerim hangi kanalda, ne zaman başlıyor? ATV ekranlarının yeni dizisi Kardeşlerim her Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Dizinin reyting sonuçları da iyi giderken izleyici senaryoya dair detayların peşinde. Peki dizinin yayın saatleri nedir?

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor sorusu, ATV izleyicisinin gündeminde. Her Cumartesi akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümü de bu akşam yayınlanacak.

KARDEŞLERİM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kardeşlerim dizisi her hafta Cumartesi günleri saat 20:00'da ATV ekranlarında yer alacak!

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Hayata ve ailesine sevgiyle tutunan dört kardeşi bekleyen acı haber!Kadir, Ömer, Asiye ve Emel… Anneleri Hatice, babaları Veli ile mutlu ve huzurlu bir hayat süren, cepleri boş ama kalpleri sevgi dolu dört güzel kardeş…

Kardeşlerim dizisi ne zaman, saat kaçta? Kardeşlerim hangi gün, hangi kanalda? Kardeşlerim konusu nedir?

Ta ki hayatlarını karartan, onları kimsesiz, boynu bükük bırakan o kara güne kadar…Nereye savrulacakları belli olmayan, birbirlerinden başka tutunacak kimseleri olmayan bu dört kardeş, yaşananların ardından ayakta kalabilmek için mücadele verirken, Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmanın yollarını aramaktadır.

Kardeşlerim ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim ne zaman başlıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.