Kardeşlerim Melisa neden yok, ayrıldı mı? Damlasu İkizoğlu geri dönecek mi?

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Melisa şoku yaşanıyor. Yeni bölümde Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu’nu göremeyenler Melisa sorusuna cevap aradı. Peki ama Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

Cumartesi akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde yaşanan Melisa şoku herkesin aklını başından aldı.

Kardeşlerim Melisa Neden Yok?

Kardeşlerim dizisine bir oyuncu daha veda etti. Damlasu İkizoğlu'nun hayat verdiği Melisa karakterinin artık önümüzdeki bölümlerde yer almayacağı belirtildi.

Damlasu İkizoğlu Kardeşlerim Dizisinden Neden Ayrıldı?

Kardeşlerim dizisinin kemik kadrosunda yer alan Damlasu İkizoğlu’nun, senaryo gereği diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından açıkladı. İkizoğlu’nun gelen son iddialar doğrultusunda bir başka dizide başrol oynayacağı belirtildi.

Kardeşlerim Melisa neden yok, ayrıldı mı? Damlasu İkizoğlu geri dönecek mi?

Damlasu İkizoğlu Kimdir?

8 Temmuz 1998 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Damlasu İkizoğlu, küçük yaşlardan itibaren sanatla ilgilendi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olan İkizoğlu, Sprite ve Yapı Kredi reklam filmlerinde yer aldıktan sonra Star TV ekranlarındaki Babil dizisinde ve ardından da Kardeşlerim dizisinde Melisa karakterine hayat verdi.

Damlasu İkizoğlu İnstagram’da @damlasuikizoglu hesabını kullanmaktadır.

Kardeşlerim Melisa neden yok, ayrıldı mı? Damlasu İkizoğlu geri dönecek mi? ile ilgili etiketler Damlasu İkizoğlu kardeşlerim melisa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.