Kardeşlerim Kadir Yargı dizisine transfer oluyor! Halit Özgür Sarı ayrılır ayrılmaz hamleyi yaptı!

Kardeşlerim Kadir'in geçtiğimiz haftaki ölümü dizinin izleyenlerini yasa boğmuştu. Dizide dört kardeşi koruyup kollayan Kadir karakterini oynayan Halit Özgür Sarı da aynı akşam sosyal medyadan ayrılığı doğrulamıştı. Ancak gelen son haber oyuncunun hayranlarını sevince boğdu.

ATV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kardeşlerim 30. bölümüyle ekrana geldi. Geçtiğimiz kış başlaya ekran yolculuğuna son sürat devam eden dizide ayrılıklar izleyicinin canını sıktı. Yayınlanan son bölümde Kadir'in ölümü ve sevgilisi Melisa'nın diziden ayrılması sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak asıl bomba bugün patladı. Kardeşlerim Kadir'i oynayan Halit Özgür Sarı Yargı dizisine transfer oluyor.

Başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı'nın son günlerin en çok konuşulan dizisi Yargı'ya transferi an meselesi. Geçtiğimiz Cumrtesi Kardeşlerim'den ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran oyuncu ayrılır ayrılmaz yaptığı hamleyle sevenlerine sevince boğdu.

Kardeşlerim'den ayrılışı büyük ses getirmişti! Halit Özgür Sarı'nın yeni  planı belli oldu

HALİT ÖZGÜR SARI YARGI DİZİSİ İÇİN HAMLEYİ YAPTI!

Uzun süredir Kardeşlerim dizisiyle ekranda olan ve bu karakterle tanınan Halit Özgür Sarı yeni projesiyle de çok konuşulacak. Yargı dizisinde oynamak istediğini her fırsatta dile getiren ve yakından takip ettiğini söyleyen oyuncu Yargı dizisinde Avukat Ceylin'in geçmişten çıkıp gelen eski sevgilisini oynaması bekleniyor. Ancak başarılı oyuncudan henüz net bir açıklama gelmedi.

Halit Özgür Sarı on Instagram: “🖤” in 2021 | Actors images, Actors,  Turkish actors

Öte yandan Kadir'in sevgilisi Melisa'yı oynayan güzel oyuncu Damla İkizoğlu da Kardeşlerim'e veda etmişti. Dizide Kadir'in sevgilisi rolüyle izlediğimiz Damla İkizoğlu'nun da yeni projeler için hazır olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Kardeşlerim Kadir Yargı dizisine transfer oluyor! Halit Özgür Sarı ayrılır ayrılmaz hamleyi yaptı! ile ilgili etiketler ATV Yargı halit özgür sarı kardeşlerim kadir kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.