Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeni yılda yeniden buluşuyor! KadMel aşkında perde 2022'de açılıyor!

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kardeşlerim'den şok bir senaryo sonrasında ayrılmak zorunda kalan Kadir ve Melisa yeniden geri dönmeye hazırlanıyor. İkilinin eski aşklarını yeniden yaşamak ve 4 kardeşin bir araya gelmesi için hazırlıkların tamamlandığı iddia ediliyor.

ATV ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan be senaryosu ile herkesi kendisine hayran bırakan Kardeşlerim dizisi fırtınalar estiriyor. Konusunun yanında oyuncu kadrosu ile de yoğun ilgi gören Kardeşlerim’deki Kadir ile Melisa’nın hüzünlü ayrılışı sonrasında yeniden geri dönüşün sinyalleri veriliyor.

Oldukça zor şartlar altında hayatta kalma mücadelesi vererek izleyenlere duygu dolu anlar yaşatan Kadir, Ömer, Asiye ve Emel kardeşler şimdilerde ayrı düştü. Ağırlıklı olarak sahnelerin lisede geçtiği yapımda birçok genç karakter birbirlerine aşık olunca dramdan az da olsa uzaklaşıldı.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeni yılda yeniden buluşuyor! KadMel aşkında perde 2022'de açılıyor!

Geçtiğimiz bölümlerde ise senaryo gereğince Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı ile Melisa karakterine hayat veren Damlasu İkizoğlu yapımdan ayrılmak durumunda kalmış ve izleyenler bu durum karşısında neye uğrayacaklarını şaşırmıştı.

Son yaşanan gelişmeler ile birlikte senaryo gereğince Kadir’in ölümü ve Melisa’nın diziden ayrılışı Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu’nun vedasına yol açmıştı. Gelecek bölümlerde bu ikilinin olmaması ile birlikte düşen reytingler sonrasında yapımcılar hemen hareket geçti.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeni yılda yeniden buluşuyor! KadMel aşkında perde 2022'de açılıyor! - Resim : 2

Özellikle Kadir’in ölümü sonrasında geriye kalan 3 kardeş hayattaki zorlu mücadelelerinde tek başlarına kalırken izleyenlerde bundan oldukça etkilendi. Ancak ailenin büyüğü olan ve onları koruyup kollayan ağabeyleri Kadir’in ölümünün aslında bir taktik savaşı olduğu ve ilerleyen bölümlerde Kadir ile Melisa’nın dönüşünün bile net bir şekilde ortaya çıkacağı iddia edildi.

Kardeşlerim Kadir ve Melisa yeni yılda yeniden buluşuyor! KadMel aşkında perde 2022'de açılıyor! ile ilgili etiketler kardeşlerim melisa kadir halit özgür sarı Damlasu İkizoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.