Kardeşlerim Kadir Mahkum dizisiyle dönüyor! Halit Özgür Sarı'dan haber var!

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile adını duyuran Halit Özgür Sarı son dönemin en bomba dizisi Mahkum'la geri dönüyor. Fox TV'de sezona çok hızlı bir giriş yapan Mahkum yeni transferiyle daha da güçleniyor.

Perşembe akşamları yayınlanan ve büyük bir ilgiyle karşılaşan Mahkum dizisi yeni bir transfer haberi ile çalkalanıyor. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Selin Yağcıoğlu'nun yer aldığı dizinin ilk iki bölümü bu hafta yayınlandı.

Mahkum gerek kadrosu gerek konusu ile seyirciden de büyük ilgi gördü. Fox TV'nin dizilerde bu sezon yüzü gülmese de asıl bombayı Mahkum ile patlattı. Savcı Fırat Bulut'un başından geçenleri anlatan ve İsmail Hacıoğlu'nun Barış ve Savaş Yesari karakteri ile oyunculuk resitali verdiği diziye yeni bir trasnfer haberi geldi.

Kardeşlerim'in Kadir'i Yalnız Kurt ile dönüyor! Halit Özgür Sarı güçlü  kadroda yer alıyor!

Sıradışı konusuyla Mahkum ilerleyen bölümlerde daha da ilgi toplayacak. İddialı dizi daha ilk bölümüyle ilgiyi üzerinde toplamıştı. Savcı Fırat Bulut'un bir sabah uyandığında kendisini cezaevinde bulması ve karısı ile kızını öldürmekten yargılanması ile başlayan süreç devam ediyor. Öncesinde bir kadın cinayeti dolayısıyla ülkenin en büyük ailelerinden Yesari ailesinin oğlunun davasını da alan Savcı Fırat'ın gelecek bölümlerde daha da sıkışması bekleniyor.

Kardeşlerim Kadir ölüyor mu, ölecek mi? Halit Özgür Sarı Kardeşlerim  dizisinden ayrılacak mı, ayrılıyor mu? Neden

Öte yandan Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Halit Özgür Sarı Mahkum dizisinin kadrosuna yerleştirildi. Hikayeye yeni bir savcı olarak katılması beklenen Halit Özgür Sarı'nın Mahkum'un ilerleyen bölümlerde hikayeye dahil olacağı iddia ediliyor.

Halit Özgür Sarı'nın hayranlarını da heyecanlandıran bu gelişme sonrası oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi.

 

Kardeşlerim Kadir Mahkum dizisiyle dönüyor! Halit Özgür Sarı'dan haber var! ile ilgili etiketler Kanal D mahkum kardeşlerim halit özgür sarı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.