Kardeşlerim Doruk Karakteriyle Parlayan Onur Seyit Yaran Bu Kez Zirveyi Kaptırdı

Kardeşlerim Dizisin Doruk karakteriyle milyonlarca hayrana ulaşan Onur Seyit Yaran en popüler erkek oyuncular listesinde kendisine 4'üncülükte yer buldu.

Onur Seyit Yaran İsmi son dönemin en çok konuşulan dizisi Kardeşlerim ile parladı. Genç oyuncu canlandırdığı Doruk karakteriyle milyonlarca kişilik bir hayran kitlesine kavuştu.

Kardeşlerim dizisine Asiye ile masalsı bir aşk yaşayan Doruk karakterine hayat veren genç oyuncu Onur Seyit Yaran Adba Analytics’in 2021 yılı raporunda yer alan ‘en popüler erkek oyuncular’ listesine girmeyi başardı.

Kardeşlerim Doruk Bu Kez Zirveyi Kaptırdı!

Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Can Yaman gibi yıldız erkek oyuncuların ardından kendisine 4'üncülükte yer bulan Onur Seyit Yaran ardında bıraktığı rakiplere bakılırsa büyük bir başarı yakaladı.

En popüler erkek oyuncular listesinde Onur Seyit Yaran'ın ardından İbrahim Çelikkol, Akın Akınözü, Burak Deniz ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor.

Kardeşlerim Doruk Karakteriyle Parlayan Onur Seyit Yaran Bu Kez Zirveyi Kaptırdı

 

Kardeşlerim Doruk Karakteriyle Parlayan Onur Seyit Yaran Bu Kez Zirveyi Kaptırdı ile ilgili etiketler kardeşlerim doruk Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.