Kardeşlerim dizisinin yıldızları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak koronavirüse yakalandı

Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de koronavirüs vakası görüldü. Dizide Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran (25) ve Ömer Eren rolünü canlandıran Yiğit Koçak'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.

Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kardeşlerim dizisinin setinde koronavirüs vakası görüldü.


NGM Medya’nın reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim’den de kötü haber geldi.
tv100’den Barış Agil’in haberine göre; dizinin başrol oyuncularından Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın da koronaya yakalanığı ortaya çıktı. Bu durumun atv’nin sevilen dizisinin yeni bölümünü nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Yiğit Koçak - Onur Seyit Yaran

Yiğit Koçak - Onur Seyit Yaran

 

 

Kardeşlerim dizisinin yıldızları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Yiğit Koçak Onur Seyit Yaran kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.