Kardeşlerim Dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı Diziden Neden Ayrıldı? Ölümü Herkesi Yasa Boğdu!

Halit Özgür Sarı Diziden Neden Ayrıldı? Cumartesi akşamları ATV'de yayınlanan Kardeşlerim 29. bölümünde ölümü kesinlik kazanan Kadir karakteri sosyal medyanın da en çok konuştuğu konu oldu. Yeni bölümde trafik kazası geçirerek motorsikletten düşen Kardeşlerim Kadir karakterinin akıbeti ölüm oldu. Peki Kadir'i oynayan oyuncu Halit Özgür Sarı diziden neden ayrıldı?

Halit Özgür Sarı Diziden Neden Ayrıldı? Akif bu kez Kadir'in ölümüne neden oldu. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde hastanede hayata gözlerini yuman Kadir, dizinin izleyenlerini yasa boğdu. Senaryosuyla merak uyandıran dizinin 20 Kasım akşamı yayınlanan yeni bölümünde Kadir'in motorsikletten düşerek kaldırılığı hastanede ölmesi geceye damga vurdu.

Başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı'nın canlandırdığı Kadir karakterinin anne ve babasının ölümüne neden olan Akif, dizinin başından bu yana en sevilmeyen isim oldu. Bu hafta ise arabasıyla Kadir'in motosikletine çarparak ölümüne neden olması bardağı taşırdı.

Kardeşlerim Kadir ölecek mi Kardeşlerim dizisinin Kadiri Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı mı Yüreklere dokunan sahne

HALİT ÖZGÜR KARDEŞLERİM DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Geçtiğimiz sezon başlangıcında da izleyiciyi gözyaşlarına boğan dizi bu sezonda da ilgiyle takip ediliyor. Oyuncu kadrosunda önemli isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisinde Halit Özgür Sarı'nın da ayrılması akıllarda soru işareti bıraktı.

Kardeşlerim dizisinde Kadir ölecek mi? Halit Özgür Sarı'nın akıbeti belli  oldu

Halit Özgür Sarı kimdir?

Halit Özgür Sarı Kardeşlerim dizisinden neden ayrıldığı konusunda bilgi arayışına giren hayranlarına oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Halit Özgür Sarı, 4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu ve liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun oldu ve mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle başladı. En son Kardeşlerim dizisinde “Kadir Eren” karakterini canlandırmıştır.

Kardeşlerim Dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı Diziden Neden Ayrıldı? Ölümü Herkesi Yasa Boğdu! ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim halit özgür sarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.