Kardeşlerim Dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun İmaj Değiştirdi

Kardeşlerim Dizisinde Asiye Rolüyle dikkat çeken 16 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri oldu. Yeteneği ile göz dolduran Su Burcu Yazgı Coşkun imaj değiştirdi.

Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Kardeşlerim dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun dizide Onur Seyit Yaran ile iyi bir Çift oldu. İki oyuncu da genç hayranları tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Kardeşlerim dizisinin bu kadar başarılı olmasında Su Burcu Yazgı Coşkun'un önemli bir payı olduğu kesin. Şöhret basamaklarını bir bir tırmanan 16 yaşındaki oyuncu özel bir fotoğraf çekimi için kameraların karşısına geçti. Yeni imajıyla çok konuşulacak olan genç oyuncu şimdiden merak konusu oldu.

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun herkesi şaşırttı! O gerçeği  duyan inanamadı...

Su Burcu Yazgı Coşkun yeni saç stiliyle hayranlarından tam not aldı. Çok hoş bir enerjisi ve farklı bir tarzı olan Su Burcu Coşkun, “Küçükken maskülendim, erkek gibi davranırdım. Prenseslerden hoşlanmazdım. Prenses denmeni sevmezdim. Ama büyüdükçe prensesleri, feminen şeyleri çok sevmeye başladım” diye konuştu.

Su Burcu Yazgı Coşkun (@suburcuyazgiicoskun) added a photo to their  Instagram account: “🌼” | Curly hair styles naturally, Curly hair styles,  Hairstyle

Dizide Asiye ve Doruk'un masalsı aşkına da değinen genç oyuncu ilerleyen günlerde daha farklı sürprizlerin yer alacağını söyledi.

Kardeşlerim Dizisinin Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun İmaj Değiştirdi ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun kardeşlerim asiye
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.