Kardeşlerim dizisinin 3. sezon hazırlıkları başladı! Ahu Yağtu çok mutlu

ATV ekranlarında 2 sezondur yayınlanan Kardeşlerim dizisi, ağır dram hikayesi ile ilk başladığı sezon izleyenleri çok sarsmıştı. Dizi, devam eden bölümleriyle birlikte hızlı bir şekilde izleyiciyi çekmesi ile reytinglerini yükselterek ikinci sezonu da garantilemişti.

İkinci sezonunda da diziden ayrılıklar olması ve hikayedeki bazı değişikliklere karşılık Kardeşlerim dizisine ilgi devam etti. Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği Kardeşlerim dizisi, şimdi 3. sezonuyla da merakla beklenen bir yapım.

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizinin çekimleri kısa bir süre içinde başlayacak. Dizide ‘Suzan’ karakterine hayat veren Ahu Yağtu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda okuma provalarının başladığını belirterek rol arkadaşı Celil Nalçakan ile birlikte bir fotoğrafını yayınladı.

Kardeşlerim dizisinin 3. sezon hazırlıkları başladı! Ahu Yağtu çok mutlu!.. 1

Yağtu fotoğrafın altına şunları yazdı; “Biz bugün okuma provası yaptik. Ne guzel de oldu kavuştuk. Yine baslıyoruz kaldığımız yerden. Zaten hiç bırakmamıştık sadece özlemistik ve sonunda kavuştuk.”

Kadrosunda genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli oyuncuların da yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisinin 3. sezonunda ilgiyi yeniden tazelemek ve başka izleyicileri de diziye çekmek için yenilikler yapılacak. Beklentiler, dizinin yeni sezonda da iddialı olması yönünde.

Dizide ‘Akif ‘karakterini canlandıran usta oyuncu Celil Nalçakan’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı “Yeni sezonun ilk bölümünü okudum şimdi… AMAN DİYORUM!” şeklindeki paylaşımı da dizinin izleyicisini oldukça heyecanlandırmıştı.

Kardeşlerim dizisinin 3. sezon hazırlıkları başladı! Ahu Yağtu çok mutlu ile ilgili etiketler kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.