Kardeşlerim dizisine Türkiye güzeli geliyor! Ahu Yağtu'nun ekürisi belli oldu! İsim çok yakışacak!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'den gelen son haber izleyiciyi heyecanlandırdı. İkinci sezon çekimlerine başlanan dizide Harika'nın kuzeni Dora karakteri için diziye Türkiye güzeli transfer edildi.

Kardeşlerim dizisini ikinci sezon hazırlıkları başladı. Çekimlerine devam edilen dizi yeni bölümleriyle kısa süre içinde ATV'de ekrana gelecek. Diziye yeni gelen oyuncularla heyecanın daha yüksek seyretmesi bekleniyor.

Gelen son bilgiye göre ise dizide Harika karakterinin kuzeni Dora'yı oynayacak isim de belirlendi. Miss Turkey 20 finalistlerinden güzel oyuncu Nazlı Can Çetin dizide Dora karakterini oyanayacak. 22 yaşındaki güzel, Mucize Doktor ve Şeref Sözü dizilerinde rol almıştı.

Nazlı Can Çetin

Kapanmadan Kazan adlı yarışmada sunuculuk da yapan Nazlı Can Çetin Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunudur.

Nazlı Can Çetin

Kardeşlerim dizisine katılan diğer oyuncular da dizinin gidişatını belirleyecek cinsten oldu. İzleyicinin yoğun ilgi gösterdiği ilk sezon sonrası durmak istemeyen yapımcı şirket yeni sezon için oyuncu kadrosuna başka isimler de kattı.

Kardeşlerim dizisine başka oyuncular da katılmıştı. En son Menajerimi Ara dizisinde izlediğimiz Yaprak Medine bu oyunculardan biri. Dizinin kötü karakteri Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Yakışıklı oyuncu dizi dünyasına adımı Kırmızı Oda ile atmıştı.

Nazlı Can Çetin

Kardeşlerim dizisine katılan bir başka yeni isim ise Aslıhan Kapanşahin oldu. 20 yaşındaki oyuncu en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almıştı. Ondan önce de Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Kardeşlerim dizisine Türkiye güzeli geliyor! Ahu Yağtu'nun ekürisi belli oldu! İsim çok yakışacak! ile ilgili etiketler ATV nazlı can çetin kimdir kardeşlerim dora
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.