Kardeşlerim dizisine transfer bombası geldi! Kırmızı Oda'ya damga vurmuştu! İşte O İsim

ATV'nin geçtiğimiz sezon en iyi çıkış yapan dizilerinden Kardeşlerim ile ilgili her geçen gün bir iddia ortaya atılıyor. Ancak son gelen haberler adeta transfer bombası patladı. tv8'in iddialı dizisi Kırmızı Oda'ya damga vuran oyuncu ile anlaştılar.

Yeni sezon hazırlıklarına hem senaryoda hem de oyuncu kadrosunda yaptığı değişiklikler ile hazırlanan ATV dizisi Kardeşlerim geçtiğimiz sezona reytingleri ile damga vurmuştu. Dizinin oyuncu kadrosundan gidenler ve gelenler de yavaş yavaş belli oluyor. Son gelen iddia ise dizinin izleyicilerinin heyecanlanmasına neden oldu.

tv8'in başarılı yapımlarından olan Kırmızı Oda dizisinde geçtiğimiz sezona damga vuran oyuncu Nilsu Yılmaz Kardeşlerim dizisine transfer oldu. Nilsu Yılmaz'ın oyuncu kadrosuna katılmasıyla dizinin geçtiğimiz sezonun başarısına ulaşılması hedefleniyor.


Dizide Cemile karakterini oynayacak olan Nilsu Yılmaz hakkında da izleyicinin merakı başladı.

Kırmızı Oda Meliha'nın kızı Melek kimdir? Nilsu Yılmaz kimdir? Boyu ve yaşı  kaç?

Nilsu Yılmaz kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı gibi sorular Kardeşlerim izleyenlerinin merak konusu oldu. Biz de başarılı oyuncunun kariyerini sizler için araştırdık.

Nilsu Yılmaz Kimdir?

Nilsu Yılmaz 20 yaşındadır. Aslen İzmirli olan Nilsu Yılmaz İstanbul'da yaşamaktadır. Geçtiğimiz sezon TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda adlı dizide Meliha'nın kızı Melek'e can veren ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Nilsu Yılmaz, henüz çok genç olmasına rağmen bir çok önemli yapımda rol almış ve hala da dizilerin aranan yüzü olmaya devam etmektedir. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezundur.

 

Kardeşlerim dizisine transfer bombası geldi! Kırmızı Oda'ya damga vurmuştu! İşte O İsim ile ilgili etiketler ATV kardeşlerim Kırmızı oda nilsu yılmaz nilsu yılmaz kimdir kardeşlerim cemile
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.