Kardeşlerim dizisine bomba bir ünlü geliyor! Dora'nın annesi belli oldu! İşte o isim!

ATV'de ekrana gelen ve geçtiğimiz sezonun sürpriz dizisi Kardeşlerim ilk günden bu yana ilgi görüyor. Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği dizi o kadar beğenildi ki TRT 1'in bomba dizisi Gönül Dağı'nı bile reytinglerde geçmişti. Alınan son bilgiye göre ise Kardeşlerim dizisine bomba bir ünlü daha geldi.

Kardeşlerim dizisi tecrübeli oyuncular ile genç oyuncuların birbirlerini götürdükleri bir diziydi. Dram niteliğinde bir dizi de olsa Asiye ile Doruk arasındaki aşk büyük bir ilgi görmüştü. Yeni sezonu 11 Eylül tarihinde başlayacak olan dizide ayrılıklar da yaşanmıştı. Ayşe karakterini canlandıran Çağla Şimşek'in vedası herkesi üzmüştü.

DORA'NIN ANNESİ BELLİ OLDU!

Nazlı Can Çetin, Eren Ören ve Nilsu Yılmaz’ın ikinci sezonda kadroda yer alacağı daha önceden ortaya çıkmıştı. Alınan son bilgiye göre ise Kardeşlerim dizisine bomba bir ünlü geliyor. O isim Ceyda Düvenci'den başkası değil..

Ceyda Düvenci'nin Paylaşımı Kafaları Karıştırdı! Oyunculuğu Bıraktı mı? -  Dailymotion Video

Dizide rol alması konusunda görüşmelerin başladığı Ceyda Düvenci'nin yakın zamanda karar vermesi bekleniyor.

Ceyda Düvenci: Cinsel istismar konusuna ilişkin eğitim alıyorum -  18.05.2021, Sputnik Türkiye


1977 Bursa doğumlu olan Ceyda Düvenci bir süredir televizyon dizileri yerine dijital yapımları tercih ediyor. Zor dönemde Öğrenci Evi ve Prens isimli dijital yapımlarda gördüğümüz oyuncu, en son 2018 yılında 8. Gün isimli dizide bulunmuştu.

Dizide Harika’nın halası, Dora’nın annesi rolünde Berna karakteri için isim arayışları vardı. Bu arayışlarda Ceyda Düvenci ile anlaşma zemini arandığına yönelik bilgiler geliyor. Bakalım ünlü oyuncu atv’nin iddialı dizisinde yer alacak mı? Yakında transferin detayları ortaya çıkacaktır.

Kardeşlerim dizisine bomba bir ünlü geliyor! Dora'nın annesi belli oldu! İşte o isim! ile ilgili etiketler ATV Ceyda Düvenci kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.