Kardeşlerim Dizisinden Yeni Rekor!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim hikayesi ve oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da ilgi görmeye devam ediyor. Diziden yeni rekor haberi de geldi.

Abone sayısı 4 milyonu geçen dizinin sevilen genç oyuncuları, fanlarının fotoğraflarından oluşan pastayı kesip Kardeşlerim’in sıkı takipçilerine teşekkür ettiler. Dizinin Ömer karakteri Yiğit Koçak, pasta kestikten sonra “Her şey için çok teşekkür ediyoruz. 3 sezondur bizi desteklemeye devam ediyorsunuz. İnşallah sizlerle birlikte daha nice maceralara yelken açarız.” diyerek mutluluğunu belirtti. Dizinin yönetmeni Serkan Birinci ise “4 Milyon aboneye
ulaşmak gerçekten büyük başarı. Emeği olan herkesi tebrik ediyorum” diyerek dizinin oyuncuları ve set ekibine de teşekkürlerini iletti.

Daha önce 10. bölümde 1 Milyon aboneyi geçerek büyük bir başarı elde eden Kardeşlerim, 3. sezonunun başında da 4 Milyonu geçerek büyük bir başarıya daha imza attı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisinin yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta, Berk Ali Çatal gibi isimlerin paylaştığı Kardeşlerim Cumartesi akşamları atv'de.

Kardeşlerim Dizisinden Yeni Rekor! ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.