Kardeşlerim Dizisinden Süsen ve Ömer En Doğal Halleriyle Poz Verdi!

Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı Kardeşlerim dizisinin en sevilen çifti Süsen ve Ömer, verdikleri doğal pozla sosyal medyayı salladı. Kardeşlerim 49. bölüm öncesi story atan çift, takipçilerini sevindirdi.

Süsen ve Ömer çifti Kardeşlerim dizisi izleyenlerinin en merak ettikleri çift şüphesiz. Dizide birbirine temas etmeden duramayan ve her yaptıklarıyla takip edilen Süsen ve Ömer, dizinin yeni bölümü yayınlanmadan hemen önce verdikleri pozla çok konuşuldu. Kardeşlerim Dizisinden Süsen ve Ömer En Doğal Halleriyle Poz Verdi!

Kardeşlerim Süsen ve Ömer verdikleri doğal pozla kamera arkasında da ilişkilerinin yoolunda olduğunun mesajını verdi. Kardeşlerim 49. bölüm öncesi sosyal medyada yayılan fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı.

Kardeşlerim Dizisinden Süsen ve Ömer En Doğal Halleriyle Poz Verdi!

KARDEŞLERİM SÜSEN VE ÖMER'DEN DOĞAL POZ!

Her ne kadar Asiye ve Doruk çifti Kardeşlerim dizisinin merak edilen çifti de olsa Süsen ve Ömer çifti da yaptıklarıyla dikkat çekiyor. Verdikleri fotoğraf ile instagramı sallayan çiftin en doğal halleri takipçilerini çıldırttı.

İşte Süsen ve Ömer çiftinin doğal pozları..

 

 

Kardeşlerim Dizisinden Süsen ve Ömer En Doğal Halleriyle Poz Verdi! ile ilgili etiketler kardeşlerim süsen kardeşlerim ömer kardeşlerim poz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.