Kardeşlerim Dizisinde Tolga'ya Sevgili Bulundu! Senarist İsim Verdi

Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim 69. bölümüyle büyük bir sürprize imza atıyor. Aybike ve Berk'in barışması sonrası Tolga'ya üzülenlere müjde var. Hiç yoktan bir aşk üçgeni yaratarak seyircinin tepkisini çeken senarist, Aybike ve Berk'i barıştırıp Tolga'ya da yeni bir sevgili yaptı. İşte Kardeşlerim 69. bölümde olacaklar....

Her Cumartesi izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Son dönemde en iyi diz çiftleri arasında Kardeşlerim yıldızlarının özel bir yer var. Zira Asiye ve Doruk, Aybike ve Berk çiftleri yapılan en iyi çiftler listelerinde zirveyi kimseye bırakmıyor.

Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Lizge Cömert, Yiğit Koçak, Özge Akdeniz, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Nilsu Yılmaz gibi sevilen isimler yer aldığı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde bomba bir aşkın ilk adımları atılıyor.

AYBİKE VE BERK BARIŞTI

Kardeşlerim son bölümde Aybike ve Berk'in barıştığı sahnelerde seyirci derin bir oh çekti. Uzun zamandır ayrı olan sevgililerin barışması hayranlarının da beklentisiydi. Ancak bu barışmanın sonrasında herkes Tolga'ya üzülmeye başladı. İki sevgilinin arasına Tolga'yı sokan senariste tepkiler çoğaldı. Hal böyle olunca da senaryoda bambaşka bir değişikliğe gidildi.

TOLGA'YA SEVGİLİ BULUNDU

Berk Ali Çatal'ın canlandırdığı Kardeşlerim Tolga yakında sevgili yapıyor. Senariste gelen tepkiler sonrası Tolga'nın yeni sevgilisi Cemile ya da Gülay olacak.

Özge Akdeniz'in oynadığı Gülay karakteri Asiye'nin iş yerinden arkadaşı. Tolga'yla sevgili olmaları için hiçbir sebep yok. Ancak diğer yandan pek izleyicinin gönlünde de Tolga - Cemile birlikteliği geçiyor. Bakalım Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim 69. bölümü Cumartesi akşamı ATV'de.

 

Kardeşlerim Dizisinde Tolga'ya Sevgili Bulundu! Senarist İsim Verdi ile ilgili etiketler ATV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.